ΓΑΛΛΙΑ

Κελαϊφί: "Κοιτάμε παίκτες της Μπαρτσελόνα"

Κελαϊφί: "Κοιτάμε παίκτες της Μπαρτσελόνα"

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν δήλωσε πως ο Τιάγκο Σίλβα θα παραμείνει στο Παρίσι, πως η ομάδα του ενδιαφέρεται για παίκτες της Μπαρτσελόνα, ενώ επιβεβαίωσε πως οι Παριζιάνοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τους Μαρκίνιος και Λούκας Ντιν.

Σίγουρος πως ο Τιάγκο Σίλβα θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί παρά το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα.

Συν τοις άλλοις, ο πρόεδρος των πρωταθλητών Γαλλίας δήλωσε στο "RMC" πως η ομάδα του κινείται για τους Μαρκίνιος και Λούκας Ντιν, ενώ εξετάζει και περιπτώσεις παικτών των "μπλαουγκράνα".

"Ο Τιάγκο δε θα φύγει για την Μπαρτσελόνα. Έχει συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια ακόμα. Θα μας οδηγήσει στο παιχνίδι με την Μπορντό στις 3 Αυγούστου για το γαλλικό Σούπερ Καπ. Επομένως, σίγουρα θα είναι μαζί μας. Ωστόσο, εμείς από την άλλη παρακολουθούμε παίκτες της Μπαρτσελόνα".

Στη συνέχεια επιβεβαίωσε πως η ομάδα του βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Μαρκίνιος και Λούκας Ντιν: "Οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει για την Παρί. Θα πάμε και γι' άλλον παίκτη. Μαρκίνιος και Ντιν; Είναι δύο νέοι παίκτες. Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τους συλλόγους τους τώρα. Ακόμα δεν έχουμε συμφωνήσει".

Όσον αφορά την παραίτηση του Λεονάρντο και το ενδεχόμενο διαδοχής του είπε: "Ποιος θα αντικαταστήσει τον Λεονάρντο; Έχω μία πολύ καλή ομάδα με τους Ολιβιέρ Λετάνγκ (βοηθός προπονητή) και Ζαν Κλοντ Μπλαν (αναπληρωματικός εκτελεστικός διευθυντής), ο οποίος είχε σημαντικό ρόλο στην άφιξη του Καβάνι. Είμαι περήφανος για τη δουλειά που έχει κάνει".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ