ΓΑΛΛΙΑ

Ιδανικός, αλλά ακριβός ο Κακουτά για Ντιζόν

Ιδανικός, αλλά ακριβός ο Κακουτά για Ντιζόν

Ο πρόεδρος της Ντιζόν επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κακουτά, τον οποίο θέλει και ο Ολυμπιακός. Σε ποιο σημείο υπερτερούν οι "ερυθρόλευκοι".

Η Ντιζόν θέλει απεγνωσμένα να αποκτήσει τον Γκαέλ Κακουτά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής της Τσέλσι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του, τη Γαλλία, ωστόσο η υπόθεση "κολλάει" στο οικονομικό.

Όπως διευκρίνισε ο πρόεδρος της Ντιζόν, Μπερνάρ Νιεκί, η ομάδα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις της Τσέλσι, ενώ περιμένει τη συγκατάθεση των "μπλε".

Ο Νιεκί δήλωσε χαρακτηριστικά "ναι, ενδιαφερόμαστε για τον Κακουτά, αλλά όχι με οποιοδήποτε κόστος. Τις μέρες αυτές το μεγάλο μας πρόβλημα είναι το οικονομικό. Ηθικά και αγωνιστικά, ο παίκτης θέλει να έρθει στη Ντιζόν. Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό, γιατί η Τσέλσι δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει, ενώ δεν έχουμε λάβει καμία απάντησή της. Μπορεί να είναι σήμερα, μπορεί να είναι αύριο ή σε μία εβδομάδα, αλλά το θέμα είναι να αποφασίσουμε σύντομα γιατί η χειμερινή μεταγραφική περίοδος κλείνει στις 31 Ιανουαρίου και εμείς θέλουμε παίκτη".

Το... μειονέκτημα της Ντιζόν μπορεί να αποτελέσει πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα έχει αποσπάσει το ok της Τσέλσι για την παραχώρηση του Γάλλου διεθνή με τις "μικρές" εθνικές ομάδες.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ