ΓΑΛΛΙΑ

Η Μονακό πουλάει τον Φαλκάο με 60 εκ.ευρώ!

BRUSSELS, BELGIUM - NOVEMBER 14:  Radamel Falcao of Columbia celebrates scoring their first goal during the International Friendly match between Belgium and Columbia at King Baudouin Stadium on November 14, 2013 in Brussels, Belgium.  (Photo by Christopher Lee/Getty Images)
BRUSSELS, BELGIUM - NOVEMBER 14: Radamel Falcao of Columbia celebrates scoring their first goal during the International Friendly match between Belgium and Columbia at King Baudouin Stadium on November 14, 2013 in Brussels, Belgium. (Photo by Christopher Lee/Getty Images) GETTY IMAGES

Γαλλικό περιοδικό αποκαλύπτει στην τελευταία του έκδοση πως η Μονακό είναι έτοιμη να παραχωρήσει τον Φαλκάο αυτό το καλοκαίρι, τονίζοντας πως αυτό αποτελεί επιθυμία του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Το περιοδικό "Le10Sport" έρχεται να ταράξει τα νερά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι καθώς στην τελευταία του έκδοση υποστηρίζει πως η Μονακό είναι έτοιμη να αποχωριστεί το μεγάλο της αστέρι Ρανταμέλ Φαλκάο.

"Η Μονακό θέλει να πουλήσει τον Φαλκάο. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο νέος προπονητής, έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει ο σέντερ φορ Ρανταμέλ Φαλκάο", τονίζεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα, το οποίο υπογραμμίζει πως ο νέος τεχνικός των Μονεγάσκων, Λεονάρντο Ζαρντίμ, δεν θεωρεί τον Κολομβιανό φορ ικανό να ταιριάξει στο σύστημα 4-3-3 που εφαρμόζει.

Η Μονακό πουλάει τον Φαλκάο με 60 εκ.ευρώ!

Το ίδιο μέσο αναφέρει πως η τιμή του παίκτη έχει τοποθετηθεί σε ύψος 60.000.000 ευρώ και η Τσέλσι είναι υποψήφια για να τον αποκτήσει, κάτι που αν συμβεί είναι πιθανό να στείλει στο "Λουί Ντε" (αντί για το "Στάμφορντ Μπριτζ") τον Ντιέγκο Κόστα.

Ως εναλλακτικό προορισμό του Φαλκάο, το γαλλικό περιοδικό αναφέρει τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την υποσημείωση πως σε μία τέτοια μετακίνηση θα κάνει το αντίθετο δρομολόγιο ο Άλβαρο Μοράτα.

Η Μονακό πουλάει τον Φαλκάο με 60 εκ.ευρώ!

Σημειώνεται πως ο Φαλκάο σημείωσε 11 γκολ σε 19 παιχνίδια του με τη φανέλα της Μονακό, πριν από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο Ιανουάριο και ο οποίος τον άφησε εκτός Μουντιάλ.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ