ΓΑΛΛΙΑ

Η Γκινγκάμπ απέκλεισε την Μονακό

Η Γκινγκάμπ απέκλεισε την Μονακό

Η Γκινγκάμπ θα είναι η αντίπαλος της Ρεν τον τελικό του γαλλικού κυπέλλου, αφού νίκησε με 3-1 την Μονακό στην παράταση (videos)

Η Γκινγκάμπ "λύγισε" την Μονακό στην παράταση, όπου επικράτησε με 3-1 και προκρίθηκε στον τελικό του γαλλικού κυπέλλου για 3η φορά στην ιστορία της, ενώ αντίπαλός της θα είναι η Ρεν.

Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ απάντησε στο 36' στο γκολ του Μουσταφά Γιαταμπαρέ από το 7', αλλά οι γηπεδούχοι στην παράταση προηγήθηκαν ξανά στο 112' με τον Ατίκ και το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Γιαταμπαρέ με το δεύτερο γκολ του στο 117'.

Στην τελευταία της συμμετοχή σε τελικό η Γκινγκάμπ είχε πάρει το τρόπαιο το 2009 και το εντυπωσιακό είναι πως τότε είχε νικήσει την Ρεν στον τελικό (αντίπαλός της και φέτος), ενώ το είχε χάσει το 1997 από τη Νις.

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ: Σαμασά, Μαρτέν-Περεϊρά, Κερμπρά, Σορμπόν, Λεβέκ, Σανκαρέ, Ντιαλό, Μποβού (193' Ατίκ), Λανζίλ (109' Ζιρές), Μαντάν (83' Ντουνιαμά), Μουσταφά Γιαταμπαρέ.

ΜΟΝΑΚΟ: Σέρχιο Ρομέρο, Φαμπίνιο, Ρικάρντο Καρβάλιο, Αμπιντάλ, Ράτζι, Ζοάο Μοουτίνιο, Τουλαλάν, Φερεϊρά Καρασκό (73' Κοντογκμπιά), Χάμες Ροντρίγκες, Ζερμέν (91' Μαρτιάλ), Μπερμπάτοφ (64' Ριβιέρ).

Η Γκινγκάμπ απέκλεισε την Μονακό

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών:

Μ.Τρίτη

Ρεν - Ανζέρ 3-2 (15' Τόιβονεν, 36' Γκροσίτσκι, 48' Μακούν / 3' και 89' πέν. Γιαταρά)

Μ.Τετάρτη

Γκινγκάμπ - Μονακό 3-1 (7' και 117'Μουσταφά Γιαταμπαρέ, 112' Ατίκ / 36' Μπερμπάτοφ)

Γκινγκάμπ - Μονακό 3-1

Οι πανηγυρισμοί για την πρόκριση της Γκινγκάμπ

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ