ΓΑΛΛΙΑ

Η "συγγνώμη" του Ντι Μαρία στη Γιουνάιτεντ

Η "συγγνώμη" του Ντι Μαρία στη Γιουνάιτεντ

Ο Άνχελ Ντι Μαρία απολογήθηκε στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ζήτησε συγγνώμη για την παρουσία του στην ομάδα την περσινή σεζόν.

Ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του κάνει ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος μετακόμισε στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία πλήρωσε αδρά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να τον κάνει δικό της. Ο Αργεντινός εξτρέμ θέλει να αφήσει πίσω του την κακή περσινή σεζόν στην Αγγλία και να δείξει ότι παραμένει παίκτης μεγάλης κλάσης που μπορεί να κάνει την διαφορά.

Ο ίδιος θέλησε να πει την δική του συγγνώμη στους φίλους της Γιουνάιτεντ για την απόδοσή του και για το γεγονός ότι δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των κόκκινων "διαβόλων". Όπως είπε και ο ίδιος, το ποδόσφαιρο δεν είναι σαν τα μαθηματικά, εννοώντας πως δεν πηγαίνουν τα πράγματα πάντα όπως τα θέλεις.

Το ανοιχτό του γράμμα:

"Για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Γράφω αυτό το μήνυμα για να ευχαριστήσω την οικογένεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την τεράστια υποστήριξη κατά την διάρκεια του ενός έτους που ήμουν στην ομάδα.

Όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με διάλεξε για να γίνω μέλος της ομάδας, αισθάνθηκα εξαιρετική τιμή, διότι γνώριζα τι σήμαινε αυτός ο σύλλογος και πως με εμπιστεύτηκε.

Ξέρω ότι τα πράγματα δεν λειτούργησαν όπως όλοι περιμέναμε και πιστέψτε με, αισθάνομαι μεγάλη λύπη γι' αυτό. Όμως, στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή κάποιες φορές συμβαίνουν αναπάντεχα πράγματα και κάποια που δεν θα τα ήθελε.

Μπορώ να εγγυηθώ πως δεν ήταν θέμα προσπάθειας. Έκανα ό,τι μπορούσα, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι μαθηματικά: συχνά κάποια πράγματα εκτός του δικού σου ελέγχου μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο που πηγαίνουν τα πράγματα. Λυπάμαι που δεν λειτούργησε καλά το πράγμα όπως θα ήλπιζα σε αυτόν τον υπέροχο σύλλογο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την στήριξη που μου παρείχαν. Ειδικά, πρέπει να κάνω ειδική μνεία σε όλους τους φιλάθλους που πάντα με εμπιστεύονταν και που μου έδειξαν σεβασμό και αγάπη.

Τώρα, ήρθε η στιγμή να μετακομίσω στην Παρί Σεν Ζερμέν, όμως η λαμπρή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι πάντα στο μυαλό μου.

Σας εύχομαι τα καλύτερα.

Μετά τιμής,

Άνχελ Ντι Μαρία

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ