ΓΑΛΛΙΑ

Γλίτωσε η Παρί

Γλίτωσε η Παρί

Δίχως τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και τον Τιάγκο Σίλβα η Παρί Σεν Ζερμέν απέσπασε ισοπαλία δίχως τέρματα στην Εβιάν. Στον πάγκο ήταν ο Κλεμάν Σαντόμ (video)

Ο Γιοάν Καμπάγ αποβλήθηκε (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) και η Παρί Σεν Ζερμέν έπαιζε από το 63' με δέκα παίκτες κόντρα στην Εβιάν στο "Parc de Sports" στην αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Η ομάδα του Λοράν Μπλαν απέσπασε "λευκή" ισοπαλία από την Εβιάν με τους γηπεδούχους να κάνουν μεγάλη προσπάθεια στα τελευταία λεπτά.

Δίχως τους τραυματίες Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα οι Παριζιάνοι είχαν την κατοχή της μπάλας στο Ανεσί, αλλά δεν κατάφεραν ουσιαστικά να απειλήσουν την Εβιάν.

Αντίθετα, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σίριγκου έκανε μεγάλη απόκρουση στο σουτ του Βας μέσα στην περιοχή. Νωρίτερα ο Μπαρμποζά της Εβιάν που είχε περάσει αλλαγή στον αγώνα, σημάδεψε τον προβολέα σε εκτέλεση φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Ο Έντισον Καβάνι σπατάλησε μια καλή ευκαιρία νωρίς στο ματς (26') όταν καθυστέρησε να κάνει το σουτ μετά από πάσα του Μάρκο Βεράτι. Καθυστέρησε τόσο, ώστε να τον κλείσει η άμυνα της Εβιάν που έδωσε τα διαπιστευτήρια της στο πρώτο ημίχρονο.

Έτσι η περσινή πρωταθλήτρια Γαλλίας έχει να επιδείξει μόλις 5 βαθμούς με δύο ισοπαλίες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Η Εβιάν εξασφάλισε τον πρώτο της βαθμό φέτος.

ΠΑΡΙ ΣΖ: Σίριγκου, Οριέ, Νταβίντ Λουίζ, Μαρκίνιος, Ντιν, Καμπάγ, Βεράτι, Ματουιντί, Μόουρα (75' Λαβέτσι), Καβάνι, Παστόρε.

ΕΒΙΑΝ: Χάνσεν, Σαμπαλί, Ανγκουλά, Μενσά, Αμπνταλά, Βας, Σορλέν, Κονέ, Ν'Σικουλού (72' Μπενεζέ), Νίλσεν (83' Μπαρμποζά), Τζάνι Μπρούνο (61' Καμούς).

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 23/8

Εβιάν - Παρί Σεν-Ζερμέν 0-0

Σάββατο 23/8

Γκινγκάμπ - Μαρσέιγ (18:00)

Μπαστιά - Τουλούζ (21:00)

Λιλ - Λοριάν

Μονπελιέ - Μετς

Νις - Μπορντό

Ρεμς - Καέν

Κυριακή 24/8

Λιόν - Λανς (15:00)

Σεντ-Ετιέν - Ρεν (18:00)

Ναντ - Μονακό (22:00)

Εβιάν - Παρί Σεν-Ζερμέν 0-0

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ