ΓΑΛΛΙΑ

Γκοβού: "Κρίμα για τον Μπενζεμά, γενναία η Ομοσπονδία"

Γκοβού: "Κρίμα για τον Μπενζεμά, γενναία η Ομοσπονδία"

Ο Σίντνεϊ Γκοβού εξέφρασε τη θλίψη του για την απουσία του Καρίμ Μπενζεμά από την Εθνική Γαλλίας, αλλά δικαιολόγησε την απόφαση της γαλλικής ΠΟ.

Η "εξορία" του Καρίμ Μπενζεμά από την Εθνική ομάδα της Γαλλίας δεν διεκόπη λόγω του Euro 2016, όπως ανακοίνωσε προ ημερών ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πρόεδρος της γαλλικής ΠΟ αποφάσισε να μην του επιτρέψει να κληθεί στην 23άδα, μία απόφαση την οποία δικαιολόγησε ο Σίντνεϊ Γκοβού.

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Λυών και του Παναθηναϊκού μίλησε στην ιστοσελίδα RTL και εξέφρασε τη συμπάθεια του για τον Μπενζεμά, αλλά έκανε λόγο για επιβεβλημένη κίνηση.

"Είμαι στεναχωρημένος για αυτόν, γιατί δεν η ευκαιρία να αγωνιστείς σε ένα Euro που διεξάγεται στην πατρίδα σου, είναι μοναδική. Μετά το κόψιμο του από την Εθνική ομάδα, δεν είναι εύκολο να το διαχειριστεί. Αλλά η Ομοσπονδία λειτούργησε γενναία. Με την απόφαση της, έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι απαρτίζουν το γκρουπ, ότι η Γαλλία έρχεται πρώτα και πάνω απ' όλους" ανέφερε ο Γκοβού.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ