ΓΑΛΛΙΑ

"Φρένο" στα διαρκείας βάζει η Παρί

"Φρένο" στα διαρκείας βάζει η Παρί

Μπορεί οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της Παρί Σεν-Ζερμέν να αυξήθηκαν σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, αλλά οι κάτοχοι αυτών άγγιξαν τον αριθμό των 36.000, ο οποίος και δε θα υπερβεί, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας.

Η καμπάνια της Παρί Σεν-Ζερμέν για την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας για τη φετινή αγωνιστική σεζόν απέδωσε καρπούς παρά τις τσουχτερές τιμές και οι κάτοχοί τους ανήλθαν στους 36.000, όριο το οποίο θα είναι και το ανώτατο, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.

"Ο αριθμός των 36.000 είναι και ο μέγιστος, που είναι δυνατό να δεχτούμε. Πρέπει να κρατήσουμε μία ισορροπία και να μην έχουμε ένα γήπεδο αποκλειστικά για τους κατόχους διαρκείας. Εάν μεγαλώσουμε το γήπεδο, θα δούμε τι θα γίνει.

Με το Financial Fair Play ελπίζω όλος ο κόσμος να καταλαβαίνει, ότι χρειαζόμαστε τη βοήθεια του καθενός, για να κατακτήσουμε το Champions League. Κατά μέσο όρο είναι φθηνότερο, από οπουδήποτε αλλού στην Ευρώπη. Για παράδειγμα στην Αγγλία, ένα εισιτήριο κοστίζει 57 ευρώ.", δήλωσε ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.

Υπενθυμίζεται ότι η χωρητικότητα του "Παρκ ντε Πρενς", ανέρχεται στους 48.712 θεατές.

πηγή: Journal du Dimanche

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ