ΓΑΛΛΙΑ

Φανί: "Ήθελα να ρίξω μπουνιά στον Ιμπραχίμοβιτς"

PARIS, FRANCE - JANUARY 30:  Zlatan Ibrahimovic of Paris Saint-Germain react with the referee Philippe Kalt during the French  Ligue 1 between Paris Saint-Germain FC and Stade Rennais FC at Parc Des Princes on January 30, 2015 in Paris, France.  (Photo by Xavier Laine/Getty Images)
PARIS, FRANCE - JANUARY 30: Zlatan Ibrahimovic of Paris Saint-Germain react with the referee Philippe Kalt during the French Ligue 1 between Paris Saint-Germain FC and Stade Rennais FC at Parc Des Princes on January 30, 2015 in Paris, France. (Photo by Xavier Laine/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο αμυντικός της Μαρσέιγ, Ροντ Φανί, μίλησε για τις στιγμές που ήθελε να χτυπήσει μέσα στο γήπεδο τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ενώ ο τεχνικός της Λιόν κατηγόρησε τον Σουηδό πως βρίζει τους διαιτητές.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει πάρα πολλούς υποστηρικτές αλλά και δηλωμένους "εχθρούς" με μερικούς από αυτούς να στρέφονται και δημόσια εναντίον του.

Οι δύο μάλιστα το έκαναν την ίδια ημέρα! Πρώτος και καλύτερος ο αμυντικός της Μαρσέιγ, Ροντ Φανί, που δήλωσε σε συνέντευξή του στην "Parisien" πως του έχει έρθει αρκετές φορές η έντονη επιθυμία να χτυπήσει τον "εγωπαθή Ιμπραχίμοβιτς"!

"Είχα την επιθυμία να ρίξω μπουνιά στον Ιμπραχίμοβιτς παραπάνω από μία φορά. Είπαμε πράγματα ο ένας στον άλλο στα αγγλικά που δεν μπορώ να τα επαναλάβω δημόσια...

Παίζει έναν ρόλο με την εγωιστική συμπεριφορά του και το κάνει πολύ καλά. Θα πρέπει να του δώσουν Όσκαρ για αυτό. Μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητικός πάνω στο χορτάρι, αλλά είναι ένας ρόλος που παίζει.

Ξέρω μερικούς παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν και μου έχουν πει πως δεν είναι στην πραγματικότητα έτσι", δήλωσε χαρακτηριστικά ο στόπερ των Μαρσεγέζων, οι οποίοι συναγωνίζονται φέτος με την Παρί αλλά και τη Λιόν για την κατάκτηση της Ligue 1.

Ο δεύτερος που έστρεψε τα πυρά του κατά του Ιμπραχίμοβιτς ήταν ο τεχνικός της Λιόν, Ιμπέρ Φουρνιέ, ο οποίος τον κατηγόρησε πως βρίζει τους διαιτητές, στη συνέντευξη που έδωσε πριν το ντέρμπι της ομάδας του με την Παρί Σεν Ζερμέν στο "Ζερλάν".

"Όλοι οι διαιτητές του πρωταθλήματος υβρίζονται από αυτό το άτομο. Προφανώς, οι διαιτητές δεν είναι δίγλωσσοι ή τρίγλωσσοι, οπότε δεν καταλαβαίνουν.

Οπότε καταλαβαίνουμε πως είναι καλύτερα για κάποιον να μιλάει ιταλικά ή αγγλικό για να προσβάλλει τους διαιτητές", τόνισε μεταξύ άλλων, για να συμπληρώσει:

"Το άτομο που θα προκληθεί περισσότερο από όλους είναι ο κύριος Τουρπίν (σ.σ. ο διαιτητής του αγώνα). Εγώ δεν θέλω την ομάδα μου να προκαλεί, δεν θέλω οι παίκτες μου να προσβάλλουν το διαιτητή.."

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ