ΓΑΛΛΙΑ

Φαλκάο: "Δε σκέφτομαι τη Ρεάλ"

Φαλκάο: "Δε σκέφτομαι τη Ρεάλ"

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά πως δε βλέπει τη Μονακό ως σκαλοπάτι για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ είπε πως θα ήθελε να έχει εκ νέου συμπαίκτη τον Φρέντι Γκουαρίν.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι ο Ρανταμέλ Φαλκάο πήγε στη Μονακό για να μπορεί στη συνέχεια να πάρει μεταγραφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Υπήρχαν άλλωστε και σχετικά δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως έχει ζητήσει ειδική ρήτρα στο συμβόλαιό του που να του επιτρέπει να πάει στους Μαδριλένους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεχώς ρωτούν τον Κολομβιανό αν έχει στο μυαλό του τους "μερένγκες" με τον τελευταίο να ξεκαθαρίζει για μία ακόμη φορά πως δε βλέπει τη Μονακό ως σκαλοπάτι για τη μεταγραφή του στη Ρεάλ.

"Δε το σκέφτομαι έτσι. Η Μονακό με προσέλκυσε επειδή έχει ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο, επειδή το συμβούλιό της είναι σοβαρό και επειδή μου αρέσουν οι προκλήσεις" ήταν η αρχική τοποθέτηση του Φαλκάο στην "El Heraldo", ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο απόκτησης του Φρέντι Γκουαρίν από τη Μονακό:

"Ελπίζω να έρθει ο Γκουαρίν, θα με έκανε πολύ χαρούμενο. Είμαστε φίλοι από την Πόρτο και μαζί με τον Χάμες (Ροντρίγκες) έχουμε κατακτήσει πολλά. Αν οι τρεις μας παίζουμε στον ίδιο σύλλογο θα είναι καλό και για την εθνική".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ