ΓΑΛΛΙΑ

Έξαλλος ο Μπαλοτέλι, έβρισε τους Γάλλους διαιτητές

Nice's Mario Balotelli reacts after missing a chance to score during a Europa League group K soccer match between OGC Nice and Lazio at the Allianz Riviera stadium in Nice, French Riviera, Thursday, Oct. 19, 2017 (AP Photo/Claude Paris)
Μπαλοτέλι (AP Photo/Claude Paris) (AP PHOTO/CLAUDE PARIS)

Πυρ και μανία με τους Γάλλους διαιτητές είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος στο ημίχρονο του αγώνα της Νις με τη Μαρσέιγ πέταξε τα... γαλλικά του και κινδυνεύει με τιμωρία. (VIDEO)

Είναι γνωστός ο απρόβλεπτος και ασταθής χαρακτήρας του Μάριο Μπαλοτέλι. Ο επιθετικός της Νις επιτέθηκε στους Γάλλους διαιτητές στον αγώνα με τη Μαρσέιγ και κινδυνεύει με τιμωρία.

Ο Ιταλός στράικερ ήταν έξαλλος με τον ρέφερι του ματς με τους Μασσαλούς και ξέσπασε σε ύβρεις. Την ώρα που οι δυο ομάδες πήγαιναν στα αποδυτήρια, ξεκίνησε τα... γαλλικά!

"Κάθε φορά, γ@μ#&νοι Γάλλοι διαιτητές", είπε ο "Super Mario" και το περιστατικό πιάστηκε από τις κάμερες. Πολύ πιθανό να τιμωρηθεί για την συμπεριφορά του, όπερ σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί στα δύο τελευταία παιχνίδια και ίσως να αποτελέσει το κύκνειο άσμα του στην ομάδα της Νίκαιας.

AP Photo/Claude Paris

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ