ΓΑΛΛΙΑ

Αύξηση σε Ιμπραχίμοβιτς

Αύξηση σε Ιμπραχίμοβιτς

Νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές ετοιμάζονται να προσφέρουν στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίοι σκοπεύουν ν' αρχίσουν συζητήσεις και με τους Μπλές Ματουιντί, Ζερεμεί Μενέζ και Μαμαντού Σακό.

Τους παίκτες της τον έναν μετά τον άλλο προσπαθεί να κρατήσει η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία προτείνει συμβόλαια σε αρκετούς.

Ο πρώτος που συμφώνησε σε νέο συμβόλαιο με σαφώς αυξημένες απολαβές ήταν ο Μάρκο Βεράτι, ενώ ο επόμενος στον οποίο έγινε πρόταση ήταν ο Τιάγκο Σίλβα.

Η σκυτάλη σύμφωνα με την "Equipe" μετά τον Βραζιλιάνο θα πάει στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Πολλοί πίστευαν ότι ο Σουηδός θα αποχωρήσει μετά την έλευση του Έντινσον Καβάνι, όμως, οι Παριζιάνοι δείχνουν αποφασισμένοι να τον κρατήσουν. Αυτός είναι ο λόγος, άλλωστε, για τον οποίο αναμένεται να του καταθέσουν πρόταση για νέο συμβόλαιο.

Αυτή τη στιγμή ο 31χρονος επιθετικός αμείβεται με 14 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, αλλά ο μισθός του με τα μπόνους θα μπορούσε να φτάνει πλέον τα 15 με 16 εκατομμύρια ευρώ, σε περίπτωση που αποδεχόταν αυτό το νέο συμβόλαιο, ενώ θα ήταν παίκτης της Παρί για έναν ακόμη χρόνο, δηλαδή ως το 2016.

Τέλος, οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν ήδη έρθει σε επαφή και με τους Μαμαντού Σακό, Μπλες Ματουιντί και Ζερεμί Μενέζ για να τους επεκτείνουν τα συμβόλαια. Οι τρεις Γάλλοι το επόμενο καλοκαίρι μένουν ελεύθεροι και θα τους προταθεί τριετές συμβόλαιο.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ