ΓΑΛΛΙΑ

Αντιδράσεις από την ακύρωση δανεισμού παίκτη λόγω οπαδών και στη Γαλλία

Αντιδράσεις από την ακύρωση δανεισμού παίκτη λόγω οπαδών και στη Γαλλία

Η Μπολόνια συμφώνησε με τη Σεντ Ετιέν για τον δανεισμό Αντονί Μουνιέ, ο Γάλλος επιθετικός παρουσιάστηκε από τους "στεφανουά", αλλά οι απειλές που δέχθηκε από φιλάθλους λόγω του... "λιονέ" παρελθόντος του, έφεραν τα πάνω κάτω.

Η υπόθεση του Ρομάν Ζοζούλια δεν ήταν η μοναδική στην Ευρώπη κατά την οποία ακυρώθηκε δανεισμός μέχρι το καλοκαίρι, εξαιτίας αντιδράσεις φιλάθλων, αφού το ίδιο συνέβη και με τη μετακίνηση του Αντονί Μουνιέ στη Σεντ Ετιέν.

Ο Γάλλος επιθετικός παραχωρήθηκε δανεικός για έξι μήνες στον γαλλικό σύλλογο από την Μπολόνια, ωστόσο οι έντονες αντιδράσεις των φιλάθλων των "στεφανουά", που έφτασαν σε επίπεδο ανοιχτών απειλών στα social media, οδήγησαν στην ακύρωση της συμφωνίας.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί γέννημα θρέμμα του Ροδανού και στο ντέρμπι του διάσημου ποταμού είχε επιλέξει τη Λιόν. Από το 2002 στις ακαδημίες της ομάδας και για δύο χρόνια επαγγελματίας, πάντοτε υπήρχαν αισθήματα μίσους μεταξύ του ιδίου και της Σεντ Ετιέν.

Τον Μάρτιο του 2012, μάλιστα, όταν η τότε ομάδα του Νις, είχε σκοράρει κόντρα στη Σεντ Ετιέν, ο ίδιος πανηγύρισε μαζί με τους φιλάθλους με το σύνθημα "γαμ@#$% τους πράσινους, τους γαμ#%$#".

"Λυπούμαστε γι' αυτό που συνέβη", δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Σεντ Ετιέν, Ντιντιέ Κιγιό, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαια, να παρουσιάζεται και εν τέλει να αναγκάζεται να επιστρέψει στην Ιταλία. "Απαράδεκτο", υπερθεμάτισε η πρόεδρος της γαλλικής λίγκας (LFP), Ναταλί Μποΐ ντε λα Τουρ.

Παρ' όλα αυτά, ο Μουνιέ δεν θα αγωνιστεί τελικά ως... φίλος στο "Ζοφρουά Γκισάρ", αφού ο δανεισμός ακυρώθηκε και εν τέλει παραχωρήθηκε με τον ίδιο τρόπο και πιο αναίμακτα στην Αταλάντα.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ