ΓΑΛΛΙΑ

Ανακοίνωσε Φαλκάο η Μονακό

Ανακοίνωσε Φαλκάο η Μονακό

Τη μεταγραφή του Ρανταμέλ Φαλκάο από την Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε η Μονακό. Πενταετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Κολομβιανός, "είμαστε χαρούμενοι που επέλεξε τη Μονακό" δήλωσε ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Την πιο ηχηρή μεταγραφή που έχει κάνει ως τώρα ανακοίνωσε η Μονακό, η οποία έχει κλέψει την παράσταση σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Μετά τους Ζοάο Μουτίνιο, Χάμες Ροντρίγκες και Ρικάρντο Καρβάλιο οι Μονεγάσκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Ρανταμέλ Φαλκάο επέλεξε την πρόκληση της Μονακό για το μέλλον του. Είναι τιμή μας ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες του κόσμου να έρχεται στη Μονακό" ήταν η δήλωση του ιδιοκτήτη του συλλόγου, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Από την άλλη, η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: "Η Μονακό είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ήρθε σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης και τον Ρανταμέλ Φαλκάο για τη μεταγραφή του από τη σεζόν 2013-14. Ο Ρανταμέλ Φαλκάο Γκαρσία Σάρατε, 27 ετών, Κολομβιανός διεθνής επιθετικός, υπέγραψε για πέντε χρόνια. Θα παρουσιαστεί στα Μέσα και θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα σε μέρα που θα οριστεί από τον σύλλογο".

Ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα λαμβάνει 14 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη Μονακό και που θα φορέσω αυτά τα νέα χρώματα".

Τέλος, ο Φαλκάο αποχαιρέτησε τους φίλους της Ατλέτικο μέσω του instagram. Ο 27χρονος ανέβασε μία φωτογραφία και έγραψε: "Ο απολογισμός των δύο χρόνων μου στην Ατλέτικο. Αξέχαστος!"

Ανακοίνωσε Φαλκάο η Μονακό

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ