ΕΥΡΩΠΗ

Χριστόπουλος: "Έχουμε πολλή δουλειά στην Ταβρίγια"

Χριστόπουλος: "Έχουμε πολλή δουλειά στην Ταβρίγια"

Ο Γιάννης Χριστόπουλος κράτησε χαμηλά τους τόνους στην πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής της Ταβρίγια, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς τον προσέγγισε η ουκρανική ομάδα.

Την πρώτη του συνέντευξη έδωσε ως προπονητής της Ταβρίγια ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο οποίος δημοσίευσε και φωτογραφίες από την πρώτη του προπόνηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

Πώς ήρθατε τελικά στην Ταβρίγια;

Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από την Ελλάδα και μου είπαν για το ενδιαφέρον της Ταβρίγια. Μετά είχα μία συνάντηση στην Αυστρία με τον Γιούρι Μπορίσοφ, τον πρόεδρο, με τον οποίο συζητήσαμε το ενδεχόμενο συνεργασίας. Στη συνέχεια μίλησα με τον Αλεχάντερ Μπουτσάνομ, τεχνικό διευθυντή, ο οποίος μου μίλησε πραγματικά για το πόσο με ήθελε ο σύλλογος. Αφού τα έβαλα κάτω αποφάσισα να έρθω στη Σιμφερόπολη και να αρχίσω.

Είναι αλήθεια ότι ο προηγούμενος σύλλογος σας αντιμετώπιζε τα ίδια προβλήματα με την Ταβρίγια;

Όχι ακριβώς τα ίδια. Την περσινή σεζόν ο ΠΑΣ δεν μπορούσε να πάρει παίκτες. Είχε δικαίωμα μόνο τριών μεταγραφών και στη συνέχεια παικτών κάτω των 24ων. Η κατάσταση στον προηγούμενο σύλλογό μου ήταν δύσκολη, αλλά δουλέψαμε σκληρά και καταφέραμε πολλά.

Τι γνωρίζετε για την ομάδα;

Ξέρω ότι η Ταβρίγια βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία του ουκρανικού πρωταθλήματος και έχει πάρει το κύπελλο (σ.σ. το 2010). Τώρα έχω πάρει τα παιχνίδια της περσινής σεζόν και επτά εξ αυτών τα έχω ήδη δει.

Χριστόπουλος: "Έχουμε πολλή δουλειά στην Ταβρίγια"

Έχετε βγάλει ως τώρα κάποιο συμπέρασμα;

Η ομάδα έχει μερικούς πολύ έμπειρους παίκτες, αλλά ως τώρα δεν έχω κάποια ενημέρωση για τους νεαρούς παίκτες, επειδή είχαν πολύ λίγες συμμετοχές πέρυσι. Θα δω τους παίκτες από τα τμήματα υποδομής. Θέλω να δημιουργήσω σταδιακά μία καλή ομάδα. Φυσικά χρειάζομαι χρόνο και δυστυχώς δεν έχω πολύ. Ωστόσο, θα πρέπει να δουλέψουμε γρήγορα, έχουμε πολλή δουλειά.

Έχει προγραμματιστεί τίποτα για την πρώτη σας βδομάδα;

Όχι, την πρώτη μου εβδομάδα δε θα κάνουμε κάποιο φιλικό επειδή η ομάδα ξεκουραζόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα πρέπει μαζί με τους βοηθούς μου να δούμε ποια είναι η φυσική τους κατάσταση.

Τι γνωρίζετε για την Ουκρανία;

Γνωρίζω ότι έχει μία πολύ δυνατή εθνική ομάδα και στην Ελλάδα έχουμε πολλούς από την Ουκρανία. Είναι πολύ φιλικοί και ανοιχτοί. Επίσης, ξέρω ότι στην Κριμαία ζουν πολλοί Έλληνες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου υπάρχει ένα Πανεπιστήμιο το οποίο διδάσκει και ελληνικά. Έχω περάσει πολύ λίγο χρόνο στην Κριμαία, αλλά αισθάνομαι άνετα και ευπρόσδεκτος. Όλοι με έχουν βοηθήσει και αυτό είναι σημαντικό.

Χριστόπουλος: "Έχουμε πολλή δουλειά στην Ταβρίγια"

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ