ΕΥΡΩΠΗ

"Βγαίνει απόφαση για το "στημένο" ματς της Μέταλιστ"

"Βγαίνει απόφαση για το "στημένο" ματς της Μέταλιστ"

Νέες πληροφορίες επικαλείται η γαλλική ιστοσελίδα "Le10sport.com" για απόφαση ως το τέλος της εβδομάδας για το περιβόητο Μέταλιστ-Καρπάτι.

Παρά τις απειλές του αντιπροέδρου της Μέταλιστ, Κονσταντίν Πιβοβάροφ, ότι η ουκρανική ομάδα θα προχωρήσει σε αγωγές σε όσους αναπαράγουν σενάρια αποβολής της από το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, λόγω του περιβόητου αγώνα με την Καρπάτι το 2008 που είχε χαρακτηριστεί ''στημένο'' από την ουκρανική Ομοσπονδία, η γαλλική ιστοσελίδα " le10sport.com " που ανέδειξε το θέμα, επανέρχεται με νέο ρεπορτάζ.

Σε αυτό σημειώνει ότι βάσει ενημέρωσης του CAS σε όλους τους εμπλεκόμενους, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει οριστική απόφαση.

"Με έγγραφο που φέρει ημερομηνία 26 Ιουλίου και εστάλη σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, το CAS (Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο) ενημερώνει ότι θα βγάλει απόφαση σε μία εβδομάδα το αργότερο από τη Δευτέρα 29 Ιουλίου" τονίζει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα .

Μάλιστα, κάποια ουκρανικά σάιτ, όπως το " footclub.com.ua" μιλούν για απόφαση στις 4 Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Γάλλων δημοσιογράφων, "το CAS παίζει με τα νεύρα των ανθρώπων της UEFA, καθώς σε περίπτωση αποβολής της Μέταλιστ θα πρέπει να σπάσουν το κεφάλι τους για το πως θα αναδιαρθρωθεί το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ".

Σε μία τέτοια περίπτωση, θα πληγεί η εικόνα της κορυφαίας διοργάνωσης, καθώς θα πρέπει να αποβληθεί ομάδα που ήδη θα έχει δώσει ένα παιχνίδι στη διοργάνωση (το μεθαυριανό κόντρα στον ΠΑΟΚ).

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ