ΕΥΡΩΠΗ

Ταλ εναντίον Λάρισας

Ταλ εναντίον Λάρισας

Την προσφυγή του στη FIFA προκειμένου να κερδίσει την ελευθερία του από τη Λάρισα προανήγγειλε με συνέντευξη του, στο France Football ο Ιμπραίμ Ταλ.

Ο 30χρονος Σενεγαλέζος μπακ έκανε λόγο για οφειλές της θεσσαλικής ΠΑΕ αλλά και προβλήματα γενικότερα στο οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ταλ σημείωσε πως έχει δώσει εντολή στους ατζέντηδες του, προκειμένου να κάνει χρήση των δικαιωμάτων του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: " Τα πράγματα είναι περίπλοκα. Αρχίσαμε να παίζουμε στο πρωτάθλημα με καθυστέρηση λόγω των σκανδάλων που υπήρχαν, ενώ αντιμετωπίζουμε οικονομικά προβλήματα.

Από την περασμένη χρονιά υπήρχαν καθυστερήσεις στην καταβολή των χρημάτων και φέτος έχουμε τα ίδια. Δεν έχω πληρωθεί εδώ και αρκετούς μήνες.

Είπα στους μάνατζερ μου πως δεν μπορώ να συνεχίσω υπό αυτές τις συνθήκες και θα κάνω χρήση των δικαιωμάτων μου για να κερδίσω την ελευθερία μου", τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:

"Από το καλοκαίρι μου λένε πως τα πράγματα θα εξελιχθούν, αλλά δεν φαίνεται να νοιάζονται. Με το δικηγόρο μου κοιτάζουμε τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουμε μέσω της FIFA.

Λόγω των πολλών οφειλών, δεν θα είναι δύσκολο να λυθεί το θέμα. Έχω κουραστεί και δεν θέλω να συνεχίσω να παίζω στη Λάρισα.

Θέλω να αγωνιστώ κάπου αλλού και είμαι ανοικτός σε όλα, ειδικά για να επιστρέψω στη Γαλλία. Στην Ελλάδα ακόμη και ομάδες όπως ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός έχουν πρόβλημα, έστω κι αν όχι σε τέτοιο βαθμό. Ήρθα για να γνωρίσω ένα νέο πρωτάθλημα, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ήθελα".


TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ