ΕΥΡΩΠΗ

Ραϊόλα: "Η UEFA είναι σαν την Σοβιετική Ένωση"

Ραϊόλα: "Η UEFA είναι σαν την Σοβιετική Ένωση"

Σφοδρή επίθεση κατά της UEFA για το οικονομικό Fair Play που θέλει να εφαρμόσει, εξαπέλυσε ο μάνατζερ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Μίνο Ραϊόλα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

"Οικονομικό Fair Play; Η UEFA είναι όπως η Σοβιετική Ένωση; Ήλπιζα ότι με τον Πλατινί η UEFA θα είχε βελτιωθεί αλλά το μονο που άλλαξε ήταν το όνομα του προέδρου.

Εάν σκεφτόμαστε την UEFA, είμαστε όλοι νεκροί", τόνισε ο διάσημος μάνατζερ, στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασης του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς από την Παρί Σεν Ζερμέν το απόγευμα της Τετάρτης.

Όσον αφορά στο αν θα πρέπει ο κόσμος να είναι ευχαριστημένος από την παρουσία στο ποδόσφαιρο ιδιοκτητών στιλ Μπερλουσκόνι ή Μοράτι, δεν φάνηκε να ενστερνίζεται την ίδια άποψη.

"Αυτό ίσχυε πριν 25 χρόνια. Τώρα θα πρέπει να χαιρόμαστε που έχουμε στο Παρίσι την οικογένεια του Κατάρ και εκείνη του Άμπου Ντάμπι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Υπήρχε επίσης και ένας Ρώσος που αγόρασε έναν μικρό σύλλογο όπως η Τσέλσι και κοιτάτε που τον έφτασε", κατέληξε ο Ραϊόλα, κάνοντας υπαινιγμό για την εμπλοκή του Ρόμαν Αμπράμοβιτς με την "στρογγυλή Θεά" το 2003 που αποδείχτηκε ευεργετική για την Τσέλσι.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ