ΕΥΡΩΠΗ

"Πόρτα" της UEFA σε Μουρίνιο

"Πόρτα" της UEFA σε Μουρίνιο

Απών από το 13ο Φόρουμ των προπονητών της UEFA θα είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο, με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να κόβει από τις προσκλήσεις τον "special one"!

Στο εφετινό ραντεβού της Νιόν που θα διεξαχθεί το απόγευμα της 31ης Αυγούστου και το πρωί της 1ης Σεπτεμβρίου θα παραστούν οι προπονητές των μεγαλύτερων συλλόγων της "Γηραιάς Ηπείρου", όχι όμως και εκείνος της Ρεάλ Μαδρίτης...

Ο λόγος φυσικά για τον Ζοζέ Μουρίνιο, με τους ανθρώπους της UEFA να μη στέλνουν σχετική πρόσκληση στον Πορτογάλο τεχνικό, δείγμα της ψυχρότητας που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών μετά τις εκρηκτικές δηλώσεις του "special one" για τη διαιτησία, στους περσινούς ημιτελικούς της διοργάνωσης κόντρα στη Μπαρτσελόνα (τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές).

Κόντρα που ίσως να έγινε ακόμα μεγαλύτερη στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, όπου ο Μουρίνιο ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στο ισπανικό Σούπερ Καπ κόντρα στη Μπαρτσελόνα, πιάνοντας από το αυτί τον βοηθό προπονητή του Γουαρδιόλα, Τίτο Βιλανόβα.

Μέχρι στιγμής οι προπονητές που έχουν επιβεβαιώσει ότι θα είναι παρόντες στη Νιόν είναι οι: Γουαρδιόλα (Μπενφίκα), Φέργκιουσον (Μ. Γιουνάιτεντ), Βίλας-Μπόας (Τσέλσι), Χόγκτσον (Γουέστ Μπρομ), Γκαρντέ (Λιόν), Ντεσάμπ (Μαρσέιγ), Αλέγκρι (Μίλαν), Ράνγκνικ (Σάλκε), Σάαφ (Βέρντερ), Ντε Μπουρ (Άγιαξ), Ζεσούς (Μπενφίκα), Γκασπερίνι (Ίντερ), Μάγκατ (Βόλφσμπουργκ), Περέιρα (Πόρτο), Λουτσέσκου (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Έμερι (Βαλένθια), Φρινκ (Βασιλεία), Γκαρσία (Λιλ).

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ