ΕΥΡΩΠΗ

Παραιτήθηκε ο υπεύθυνος οπαδών της Ραπίντ

Παραιτήθηκε ο υπεύθυνος οπαδών της Ραπίντ

Σαρωτικές αλλαγές σε θέματα οπαδών και αυστηρούς ελέγχους στο ματς με τον ΠΑΟΚ προανήγγειλαν ο πρόεδρος της Ραπίντμ, Ρούντολφ Έντλινγκερ και ο Άντι Μάρεκ.

Ο Άντι Μάρεκ επιφορτισμένος με το κομμάτι των οπαδών στη Ραπίντ, δήλωσε την παραίτησή του σε συνέντευξή Τύπου έγινε το μεσημέρι:

"Πολλοί από εμάς κατηγορήθηκαν για φιλελεύθερη πολιτική στο θέμα των οπαδών. Όταν έρχεται η ώρα να αντιμετωπίσεις το θέμα, τότε τα μαγικά χάπια τελειώνουν. Παραιτούμαι από το πόστο μου στη Ραπίντ (σ.σ. θα παραμείνει στο σύλλογο σε άλλη θέση). Η πολιτική για τους οπαδούς μπαίνει σε άλλη βάση. Θα αλλάξει πολύ. Οι σύνδεσμοι γίνονται ολοένα και περισσότεροι, δεν μπορεί ένα άτομο να κάνει μόνο του τη δουλειά. Θα εμπλακούν και κοινωνικοί λειτουργοί". Τόνισε ακόμη ότι για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας θα χρησιμοποιηθούν 600 αστυνομικοί 30% περισσότεροι απ' ότι χρησιμοποιούνται σε ένα ντέρμπι στη Βιέννη.

Ο Μάρεκ, τόνισε ότι περιμένουν στην Ραπίντ υλικό από την Ελληνική Αστυνομία και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να πάρουν περαιτέρω αποφάσεις για όσους έχουν εμπλακεί σε επεισόδια. Σημείωσε ακόμη, για το αυριανό ματς, περιμένουν οπαδούς του ΠΑΟΚ από Ελλάδα και Γερμανία

Ο Έντλινγκερ δηλώνει αρχικά: "Η τιμωρία της UEFA με 75.000 ευρώ και ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών είναι μία πολύ σκλήρή τιμωρία και φυσικά θα κάνουμε έφεση. Δεσμεύομαι ως πρόεδρος γι' αυτό. Η Ραπίντ ήταν η φιλοξενούμενη ομάδα και τιμωρήθηκε σε ένα εκτός έδρας ματς που οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ δύσκολες. Σχεδόν ανυπόφορες. Δεν έχω απειληθεί ποτέ προσωπικά στο παρελθόν, συνέβη, όμως, στην Ελλάδα. Στο μέλλον, όμως, θα ακολουθήσουμε το σκληρό δρόμο. Ίσως στο παρελθόν ήμασταν ανεκτικοί με ορισμένους οπαδούς, αυτό δεν θα συμβεί στο μέλλον. Τα παιχνίδια μας στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη παρακολουθούνται πλέον πολύ στενά.

Αν αύριο τα πράγματα δεν κυλήσουν καλά για μας, αυτό μπορεί να σημαίνει αποκλεισμό μας από την Ευρώπη".

Τέλος, η Ραπίντ εξέδωσε ανακοίνωσε προειδοποιώντας τον κόσμο της για τους αυστηρούς όσο και χρονοβόρους ελέγχους που θα γίνουν αύριο κατά την προσέλευσή τους στο στάδιο "Χάναπι".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ