ΕΥΡΩΠΗ

Όταν ο Καμενί έδερνε οπαδό!

Όταν ο Καμενί έδερνε οπαδό!

Δύο είναι τα γεγονότα που στιγμάτισαν την καριέρα του Κάρλος Καμενί στην Εσπανιόλ. Η επίθεση σε οπαδό, που απειλούσε πως θα τον σκοτώσει και η συμπλοκή του με τον πρώην συμπαίκτη του, Μπερανζέ.

Ο Καμερουνέζος διεθνής γκολκίπερ μέχρι το 2009 δεν είχε δώσει αφορμές για τον χαρακτήρα του.

Πριν από περίπου τρία χρόνια όμως, έχασε τον έλεγχο υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα.

Ο “Κάκα”, όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του, εκείνη την εποχή βρισκόταν σε επαφές με την διοίκηση του καταλανικού συλλόγου προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Η εισβολή του οπαδού

Ένας οπαδός της Εσπανιόλ, ονόματι Νταβίδ έκανε το λάθος να επισκεφθεί τον Καμενί στην προπόνηση της ομάδας του.

Μάλιστα έφτασε στο σημείο να τον πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής και να του ζητήσει εξηγήσεις για το γεγονός πως δεν ανανεώνει τη συνεργασία του με την RCD.

“Θέλεις να πεθάνεις”;

Ο Αφρικανός έχασε την ψυχραιμία του, αρπάζοντας από τον γιακά τον οπαδό που έδειξε να αιφνιδιάζεται.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο φέρεται να του είπε: "Θέλεις να πεθάνεις; Είμαι επαγγελματίας. Σεβάσου την δουλειά μου. Δείξε σεβασμό σε μένα".

Το κράτησαν "μανιάτικο" οι οπαδοί

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν, αλλά όχι για τους υποστηρικτές της Εσπανιόλ που δεν συγχώρεσαν τον Καμενί.

Συγκεκριμένα εξέδωσαν ανακοίνωσαν όπου μεταξύ άλλων ανέφεραν πως ο Καμενί δεν αξίζει να φοράει τη φανέλα της Εσπανιόλ, ζητώντας από τη διοίκηση να του επιβάλει το μέγιστο δυνατό πρόστιμο.

Κάποιοι μάλιστα πήγαν ένα βήμα παραπέρα απειλώντας πως θα ξαναπάνε στο γήπεδο, εάν ο Καμερουνέζος δεν αποχωρήσει από την ομάδα.

Το ξύλο με τον Μπερανζέ

Λίγους μήνες αργότερα και ενώ το επεισόδιο είχε ξεχαστεί, ο Κάρλος Καμενί αντάλλαξε γροθιές στην προπόνηση με τον πρώην συμπαίκτη του Γκρεγκορί Μπερανζέ.

Αρχικά οι δύο ποδοσφαιριστές αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια προτού παρέμβει το προπονητικό επιτελείο.

Ο Μπερανζέ αποχώρησε για περίπου πέντε λεπτά από τον αγωνιστικό χώρο προκειμένου ο Καμενί να ηρεμήσει.

Ο “πυροσβέστης” Ποκετίνο

Η λογική πρυτάνευσε ωστόσο με τον πανύψηλο γκολκίπερ να τείνει χείρα φιλίας στον Γάλλο μπακ, αγκαλιάζοντας τον.

Ο τεχνικός της Εσπανιόλ, Μαουρίσιο Ποκετίνο είχε επιχειρήσει να υποβαθμίσει το συμβάν. “ Μην δίνετε τόσο μεγάλη έκταση στο επεισόδιο. Το πιο σημαντικό είναι ότι αγκαλιάστηκαν. Όλα τα υπόλοιπα έχουν ξεχαστεί” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Κάρλος Καμενί τον περασμένο Μάιο στον Θανάση Κρεκούκια για το Sport24.gr αναφορικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

"Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το θέμα, προς το παρόν θε θέλω να μιλήσω" ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ