ΕΥΡΩΠΗ

Οπαδοί του Παναθηναϊκού με πλαστά αυστριακά διαβατήρια στην Τούμπα!

Οπαδοί του Παναθηναϊκού με πλαστά αυστριακά διαβατήρια στην Τούμπα!

Αυστριακό δημοσίευμα αποκαλύπτει την έκθεση των των αυστριακών Αρχών για τα επεισόδια στην Τούμπα στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ραπίντ. Δείτε πως εμπλέκει οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Η ιστοσελίδα 90.minuten.at έφερε στο φως την έκθεση του υπουργείου εσωτερικών της Αυστρίας για τα επεισόδια στην Τούμπα πριν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ραπίντ και τα οποία έφεραν την τιμωρία και των δύο ομάδων.

Σύμφωνα το δημοσίευμα, οπαδοί του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο του "δικεφάλου" με... πλαστά αυστριακά διαβατήρια!

Τέσσερις από αυτούς που το επιχείρησαν, ανακόπηκαν από την αστυνομία, στο σχετικό έλεγχο που τους έγινε. Όπως αναφέρεται στην έκθεση, περίμεναν 15 οπαδούς του "τριφυλλιού", κάτι που σημαίνει ότι κάποιοι κατάφεραν και παρέστησαν μεταξύ των οπαδών της Ραπίντ στη θύρα 8.

Την πληροφορία για τους οπαδούς του ΠΑΟ έκαναν γνωστή και στον εκπρόσωπο της Ραπίντ, Αντι Μάρεκ, ο οποίος είπε ότι πρώτη φορά ακούει πως η αστυνομία σταμάτησε Έλληνες οπαδούς με πλαστά διαβατήρια. Όπως επίσης, δε γίνεται γνωστό εάν τελικώς ενημερώθηκαν οι αυστριακές αρχές για το ποιοι προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση και ποιοι ήταν οι πραγματικοί κάτοχοι αυτών των διαβατηρίων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το υπουργείο εσωτερικών πάντοτε συντάσσει τέτοιες εκθέσεις, στους αγώνες των αυστριακών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων τους.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ