ΕΥΡΩΠΗ

Ο Ντομενέκ τα "χώνει" στον Μουρίνιο

Former head coach Raymond Domenech is pictured before the French Cup football match Paris vs. Lyon on March 21, 2012 at the Parc des Princes stadium in Paris. AFP PHOTO / FRANCK FIFE (Photo credit should read FRANCK FIFE/AFP/Getty Images)
Former head coach Raymond Domenech is pictured before the French Cup football match Paris vs. Lyon on March 21, 2012 at the Parc des Princes stadium in Paris. AFP PHOTO / FRANCK FIFE (Photo credit should read FRANCK FIFE/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Ραιμόν Ντομενέκ έκανε αυστηρή κριτική στον Ζοσέ Μουρίνιο για την αμυντική του τακτική στο ματς με την Μπάγερν. Τα "άκουσε" και ο Κάρλο Αντσελότι.

Ζοσέ Μουρίνιο και Κάρλο Αντσελότι δέχθηκαν έντονη κριτική από τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Γαλλίας, Ραιμόν Ντομενέκ, για την αμυντική τακτική που εφάρμοσαν στα πρόσφατα παιχνίδια των ομάδων τους.

"Η αλήθεια είναι πως το να περάσεις αμυντικούς στον αγώνα δεν είναι ότι κατάλληλο για να διασφαλίσεις το αποτέλεσμα. Ίδια τακτική, ίδιες συνέπειες: Μουρίνιο, Αντσελότι", τουίταρε χαρακτηριστικά ο Ντομενέκ.

Σχετικά με τον Αντσελότι, ο Γάλλος προπονητής αναφερόταν στον αγώνα με την Οσέρ όπου ο Ιταλός έκανε αμυντικές αλλαγές καθώς η Παρί ΣΖ ήταν από νωρίς μπροστά στο σκορ. Τελικά ισοφαρίστηκε σε 1-1 στο 86'.

Ενώ για τον Μουρίνιο εννοούσε το ματς με την Μπάγερν όπου μετά το 1-1 ο Πορτογάλος με τις αλλαγές του προσπάθησε να το κρατήσει για να έρθει στο 90' το 2-1 για τους Βαυαρούς.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ