ΕΥΡΩΠΗ

Ο Κόκε μια ανάσα από Λέγκια

Ο Κόκε μια ανάσα από Λέγκια
Σέρχιο Κόκε INTIME SPORTS

Μία εβδομάδα μετά το ναυάγιο των συζητήσεών μεταξύ της Άρη και Σέρχιο Κόκε, ο Ισπανός είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Λέγκια Βαρσοβίας.

Η Λέγκια Βαρσοβίας σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι ο νέος σταθμός του Σέρχιο Κόκε με τον Ισπανό πρώην αρχηγό του Άρη να βρίσκεται από χθες το βράδυ (22/01) στην πρωτεύουσα της Πολωνίας για τις τελικές συζητήσεις. Μία εξέλιξη που ήρθε μία εβδομάδα μετά την μη επίτευξη της συμφωνίας μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης και του Κόκε για την επιστροφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τον Κόκε τον υποδέχτηκε η διοίκηση της Λέγκια Βαρσοβίας με κάθε επισημότητα, δια του εκπροσώπου της διοίκησής της Φρεντερίκ Τσόπιν, και δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να υπάρξει η σχετική ανακοίνωση της απόκτησής του αφού πρώτα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Την είδηση των διαπραγματεύσεων της Λέγκια Βαρσοβίας επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο υπεύθυνος μεταγραφών της πολωνικής ομάδας, Μάρεκ Γιόζβιακ, λέγοντας: «Ο παίκτης θα έρθει για να διαπραγματευτούμε τους όρους του συμβολαίου. Αν συμφωνήσουμε θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις».

Υπενθυμίζουμε ότι στο τέλος της περασμένης εβδομάδας η ΠΑΕ Άρης είχε προχωρήσει στο σφράγισμα δυο επιταγών από τις συνολικά πέντε που έχει στα χέρια της από τον Κόκε καθώς δεν είχαν αντίκρισμα.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ