ΕΥΡΩΠΗ

Ο Κατάι παραμένει στη Βοϊβοντίνα

Ο Κατάι παραμένει στη Βοϊβοντίνα

Σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη Βοϊβοντίνα για την παράταση του δανεισμού του Αλεξάνταρ Κατάι έως και το τέλος της φετινής σεζόν.

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποιεί ο Αλεξάνταρ Κατάι με τη φανέλα της Βοϊβοντίνα και οι άνθρωποι της σερβικής ομάδας είναι πλήρως ευχαριστημένοι με τη συνεισφορά του 21χρονου μεσοεπιθετικού στο πρώτο μισό της σεζόν.

Ο Κατάι αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Βοϊβοντίνα και η αρχική συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων προέβλεπε την παραμονή του Σέρβου μεσοεπιθετικού στην "Stara Dama" για ένα εξάμηνο.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα " www.sportske.net ", Ολυμπιακός και Βοϊβοντίνα έδωσαν τα χέρια για την παράταση του δανεισμού του παίκτη για μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

"Υπήρχαν υποψίες πως ο Αλεξάνταρ Κατάι θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό μέσα στον χειμώνα, όμως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Οι υπεύθυνοι της Βοϊβοντίνα κατάφεραν να πείσουν τους Έλληνες να συναινέσουν στην επέκταση του δανεισμού για τον παίκτη για άλλους έξι μήνες. Ο Κατάι δεν χρειάστηκε να πειστεί καθώς η καρδιά του είναι στο Νόβι Σαντ.

Θα υπερασπίζεται τα χρώματα της Βοϊβοντίνα μέχρι το καλοκαίρι και μετά θα παρθούν οι αποφάσεις για το αν θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα ενώ η φημολογία από την Σερβία θέλει την "Stara Dama" να καταθέτει πρόταση στους ερυθρόλευκους για την αγορά του 21χρονου μεσοεπιθετικού.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ