ΕΥΡΩΠΗ

Μπλάνκο: "Οι Έλληνες διαιτητές με σταματούσαν"

Μπλάνκο: "Οι Έλληνες διαιτητές με σταματούσαν"

Με καλά λόγια για το "κιτρινόμαυρο" παρελθόν του μίλησε ο Ισμαέλ Μπλάνκο, ενώ δεν ξέχασε και την συνήθεια που του έκοψαν οι Έλληνες διαιτητές.

Μετά από ένα αποτυχημένο πέρασμα από το Μεξικό, ο Ισμαέλ Μπλάνκο επέστρεψε στην Ευρώπη για να φορέσει την φανέλα της Λέγκια, όμως δεν ξεχνά τα χρόνια του στην ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός επιθετικός, τονίζει πως πήρε συστάσεις για την Πολωνία από Γκερέιρο και Μανού, ενώ αναφέρθηκε και στους Έλληνες διαιτητές που δεν του επέτρεπαν να φορά τη μάσκα του "Ζορό".

Για την Λέγκια: "Γνώριζα πολλά πράγματα για τη Λέγκια. Είχα μιλήσει με τον συμπαίκτη μου στην ΑΕΚ, Ρότζερ Γκερέιρο, που έχει παίξει στην Πολωνία. Με συμβούλευσε για αυτή τη μετακίνηση. Στη Λέγκια έπαιζε κι ένας ακόμη πρώην συμπαίκτης μου στην ΑΕΚ, ο Μανού".

Για το -μικρό- πέρασμά του από το Μεξικό: "Η μετακίνησή μου στο Μεξικό ήταν κακή επιλογή. Έφτασαν στην ομάδα αργά και δεν είχα το χρόνο να προετοιμαστώ και να προσαρμοστώ. Ήταν δύσκολο να ενσωματωθώ καλά μετά από αρκετά χρόνια στην Ευρώπη. Όταν άλλαξε ο προπονητής, έμεινα στον πάγκο. Δεν αισθανόμουν καλά εκεί, ούτε και η οικογένειά μου. Ήθελα να επιστρέψω στην Ευρώπη και η Λέγκια μού έδωσε την ευκαιρία να το κάνω".

Για την ΑΕΚ: "Έχω καλές αναμνήσεις από την ΑΕΚ, αλλά δεν μου αρέσει να ζω στο παρελθόν. Κοιτάζω μπροστά και τώρα μετρά μόνο η Λέγκια".

Για τη μάσκα του "Ζορό" που φορούσε μετά από κάθε γκολ: "Οι Έλληνες διαιτητές μού έκοψαν αυτή τη συνήθεια μετά τα γκολ, καθώς με τιμωρούσαν με κίτρινη κάρτα. Σταμάτησα να πανηγυρίζω έτσι κι έχω αφήσει τη μάσκα σπίτι μου".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ