ΕΥΡΩΠΗ

Ξένος Τύπος: El Clásico, Μπερμπάτοφ και Champions League

Ξένος Τύπος: El Clásico, Μπερμπάτοφ και Champions League

Η κατάκτηση του Σούπερ Καπ από την Ρεάλ απέναντι στην Μπαρτσελόνα, το σίριαλ Μπερμπάτοφ και τα τελευταία εισιτήρια για το Champions League. Δείτε τι γράφουν τα πρωτοσέλιδα του ξένου Τύπου της Πέμπης (30/8).

Η νίκη της Ρεάλ με 2-1 επί της Μπαρτσελόνα που της έδωσε το Σούπερ Καπ της Ισπανίας, απασχόλησε όπως ήταν λογικό τα πρωτοσέλιδα του ισπανικού Τύπου.

"Στη Μαδρίτη το πρώτο" αναφέρει η Marca, ενώ η Mundo Deportivo γράφει ότι η Μπαρτσελόνα έμεινε "Χωρίς βραβείο". Τα λόγια του Μουρίνιο χρησιμοποιεί η Sport, καθώς όπως είπε ο Πορτογάλος τεχνικός: "Καλύτερα το Πρωτάθλημα από το Σούπερ Καπ".

Στην Ιταλία έχουν τον δικό τους καημό, καθώς ο Μπερμπάτοφ χθες το πρωί έκλεινε στη Φιορεντίνα, το μεσημέρι στη Γιουβέντους και το βράδυ προτίμησε Φούλαμ. "Διπλή προσβολή ο Βούλγαρος προκαλεί σάλο", γράφει η Gazzeta dello Sport. "Κοροϊδία Μπερμπάτοφ", η Corriere και "Τρελά πράγματα", η Tuttosport.

Tην Τετάρτη το βράδυ έκλεισαν και τα τελευταία 5 εισιτήρια του Champions League με την Λιλ να περνάει στην παράταση την Κοπεγχάγη και την L'Equipe να τονίζει στο πρωτοσέλιδό της ότι "Η Λιλ είναι σκληρή".

"Εκατομμυριούχοι!", γράφει η Pro Sport για την πρόκριση της Κλουζ, ενώ απογοήτευση επικρατεί στην τουρκική HT Sport για τον αποκλεισμό της Φενέρ.

Δείτε περισσότερα πρωτοσέλιδα από τον ξένο Τύπο από όλο τον κόσμο εδώ

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ