ΕΥΡΩΠΗ

Ήττα και αποκλεισμός για την Αγγλία

Ήττα και αποκλεισμός για την Αγγλία
© GETTY IMAGES

Η Εθνική Αγγλίας έγινε η πρώτη ομάδα που αποχαιρέτησε το Euro K21 καθώς έχασε και στον δεύτερο αγώνα της στη διοργάνωση, αυτή τη φορά με 3-1 από τη Νορβηγία. Στα ημιτελικά με "τεσσάρα" η Ιταλία (videos).

Τρεις ημέρες μετά την ήττα της από την Ιταλία (με το γκολ-φάουλ του Λορέντσο Ινσίνιε) στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής του Α' ομίλου, η Αγγλία Κ21 έφερε δεύτερο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα στο Ισραήλ, το οποίο όμως ήταν πιο οδυνηρό...

Τα "λιοντάρια" του Στιούαρτ Πιρς ηττήθηκαν με 3-1 από τη Νορβηγία και έμειναν στο μηδέν μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, γεγονός που τους αφήνει εκτός συνέχειας ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα στην τρίτη και τελευταία αγωνιστικη των ομίλων.

Το ημίχρονο βρήκε τους Βορειοευρωπαίους να έχουν βάλει γερά θεμέλια για το τρίποντο χάρη στα γκολ των Μπέργκε (15') και Μπέργκετ (34'), ενώ ο Έλκρεμ έβαλε ταφόπλακα στις ελπίδες των Άγγλων να γυρίσουν το ματς κάνοντας το 3-0 λιγο μετα την εναρξη του δευτέρου μέρους (51').

Όσον αφορά στην μοναδική αντίδραση της Αγγλίας στο ματς, αυτή ήρθε στο 57', με τον Ντόουσον να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να διαμορφώνει το τελικό 3-1 υπέρ της Νορβηγίας.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Εθνική Ιταλίας συνέτριψε με 4-0 την διοργανώτρια του τουρνουά, ομάδα του Ισραήλ (Σαπονάρα στο 18', Γκαμπιαντίνι στο 42' και 53', Φλορέντσι στο 71' οι σκόρερ) και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά.

Ήττα και αποκλεισμός για την Αγγλία

Οι "ατζουρίνι" του Μαντζία δεν πανηγύρισαν πάντως όπως θα ήθελαν τη νίκη αυτή, και αυτό γιατί ο Λορέντσο Ινσίνιε αποχώρησε στο 42' (μέσα σε δάκρυα) από τραύμα στον αριστερό αστράγαλο και είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο επόμενο ματς.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ