ΕΥΡΩΠΗ

Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Το Sport24.gr συγκέντρωσε όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου. Από τις γκολάρες των Μιραλάς και Ιγκουαΐν στην επιστροφή του Αμπιντάλ και από την κατάκτηση του τίτλου από την Μπάγερν στις "αυτοκτονίες" των Μίλαν και Ίντερ

Δείτε συγκεντρωμένη όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου που πέρασε στην Ευρώπη.

Κάντε κλικ στα link για να οδηγηθείτε στην κάθε ανασκόπηση και να διαβάσετε λεπτομέρειες, αλλά και να δείτε videos από όλα τα ματς.

Premier League

Το Σάββατο η Άρσεναλ πήρε "διπλό" με δύο γκολ του Ροζίτσκι, ενώ την Κυριακή ο Κέβιν Μιραλάς πέτυχε ένα ακόμη φοβερό γκολ, αυτήν την φορά κόντρα στην Τότεναμ.

Το μεγάλο ματς, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι, διεξάγεται το βράδυ της Δευτέρας.

Serie A

Ο Παναγιώτης Κονέ σκόραρε για 6η φορά το Σάββατο, ενώ με δύο γκολ του... ξεβράκωτου, Βούτσινιτς, η Γιουβέντους "λύγισε" την Πεσκάρα.

Την Κυριακή Μίλαν και Ίντερ "αυτοκτόνησαν", ενώ το ντέρμπι, Ρόμα - Λάτσιο, διεξάγεται το βράδυ της Δευτέρας.

La Liga

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έριξαν "5άρες" το Σάββατο, με τον Ιγκουαΐν να βάζει γκολάρα και τον Αμπιντάλ να επιστρέφει στα γήπεδα μετά από σχεδόν 14 μήνες.

Μία μέρα πριν είχε πετύχει 5 γκολ και η Μπέτις, ενώ την Κυριακή ο Όσκαρ Γκονθάλεθ σκόραρε για 10η φορά, αλλά τελικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε την... γλίτωσε στο 93'.

Bundesliga

Η Χόφενχαϊμ πήρε ανάσα την Παρασκευή και η Μπάγερν το Σάββατο πήρε το πρωτάθλημα (!), εξασφαλίζοντας και μαθηματικά τον τίτλο, ενώ την Κυριακή η Μάιντς είδε το CL να απομακρύνεται.

Ligue 1

Η Μαρσέιγ νίκησε με Ζινιάκ την Παρασκευή, αλλά το Σάββατο η Παρί Σεν-Ζερμέν πήρε επίσης νίκη και διατήρησε το +7 στην κορυφή.

Την Κυριακή η Λιόν ηττήθηκε για 3η σερί αγωνιστική, έτσι την έπιασε η Σεντ-Ετιέν στην 3η θέση και πλησίασε στον έναν βαθμό η Λιλ.

Primeira Liga

Η Μπενφίκα νίκησε 2-0 στην έδρα της Ολιανένσε και περιμένει γκέλα της Πόρτο την Δευτέρα με την Μπράγκα για να ξεφύγει ακόμη και 7 βαθμούς στην κορυφή.

Eredivisie

Αϊντχόφεν και Φιτέσε έπιασαν το Σάββατο στην κορυφή τον Άγιαξ, αλλά αυτός την Κυριακή νίκησε και έμεινε ξανά μόνος πρώτος.

Süper Lig

Πρωταγωνιστής το Σάββατο ήταν ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, καθώς κέρδισε πέναλτι και πέτυχε δύο γκολ για να κάνει ανατροπή με 10 παίκτες η Γαλατάσαράι.

Την Κυριακή πρωταγωνιστές ήταν δύο, ο Φάνης Γκέκας που σκόραρε για 7η φορά σε 9 ματς και ο Σαλίχ Ουτσάν, 19άχρονος που αποτελεί αποκάλυψη και πέτυχε δύο γκολάρες για την Φενέρμπαχτσε.

Pro League

Το Σάββατο η Άντερλεχτ έμεινε στο 0-0 με την Σταντάρ στην Λιέγη, αλλά τελικά διατηρήθηκε στην κορυφή μετά το 1-1 της Κυριακής μεταξύ Γκενκ και Ζούλτε-Βάρεχεμ.

Κύπρος

Η φορμαρισμένη, Ομόνοια, νίκησε 3-0 το πρωτοπόρο, ΑΠΟΕΛ, αλλά η Ανόρθωση δεν κατάφερε να μειώσει την απόσταση, καθώς έχασε και αυτό 0-3 από την ΑΕΚ.

Scottish Premier League

Η Σέλτικ νίκησε 3-0 την Χιμπέρνιαν και θέλει μόνο έναν βαθμό ακόμη για κατακτήσει το πρωτάθλημα.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ