ΕΥΡΩΠΗ

Φαβορί για Ερυθρό Αστέρα ο Μπάντοβιτς

Φαβορί για Ερυθρό Αστέρα ο Μπάντοβιτς
INTIME SPORTS

Φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ερυθρού Αστέρα είναι ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από τη Σερβία.

Την παραίτηση του από τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα υπέβαλε μόλις τρεις μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του σερβικού συλλόγου ο Ρικάρντο Σα Πίντο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, όντας απογοητευμένος από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ιστορικός σύλλογος έλυσε άδοξα τη συνεργασία του.

"Είναι μία άσχημη μέρα για μένα γιατί αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομάδα. Ήταν κάτι που δεν ήθελα όταν ανέλαβα τον σύλλογο" τόνισε ο 40χρονος προπονητής.

Ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος τερμάτισε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα με συνέπεια να μην έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα καμία μεταγραφή.

Και όλα αυτά λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Οι Σέρβοι κινούνται ήδη για τον αντικαταστάτη του Σα Πίντο, με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού και μέχρι πρότινος της Μπακού, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπάντοβιτς είχε αγωνιστεί στους πρωταθλητές Ευρώπης του 1991 για τρεις σεζόν (1992-1995) προτού μεταπηδήσει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα τον Εθνικό.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ