ΕΥΡΩΠΗ

Ετό: "Ένας είναι ο Μουρίνιο"

Ετό: "Ένας είναι ο Μουρίνιο"

Ο Σαμουέλ Ετο υποκλίθηκε στον Ζοζέ Μουρίνιο, τόνισε πως ο Πορτογάλος δεν είναι ποτέ βαρετός, ενώ δεν έκρυψε πως θα ήθελε να συνεργαστεί εκ νέου μαζί του.

Τον επόμενο προορισμό στην καριέρα του φαίνεται να ψάχνει ο Σαμουέλ Ετό, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει από την Ανζί μετά την αλλαγή πολιτικής της ρωσικής ομάδας.

Ο εκπρόσωπος του Καμερουνέζου δήλωσε πριν λίγε ημέρες πως θα ήταν όνειρο για τον Ετό να πάει στη Νάπολι, ενώ ο ίδιος ο παίκτης προσπάθησε να ανοίξει και την πόρτα της Τσέλσι, αποθεώνοντας τον Ζοζέ Μουρίνιο με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Ίντερ.

"Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι μόνο ένας. Έχω συνεργαστεί με πολλούς μεγάλους προπονητές, αλλά δεν υπάρχει άλλος σαν τον Ζοζέ. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου και είχαμε πολλές επιτυχίες στην Ίντερ μαζί.

Θα ήθελα να παίξω ξανά υπό τις οδηγίες του επειδή ο Ζοζέ δεν είναι ποτέ βαρετός. Φυσικά η Τσέλσι είναι μία εξαιρετική ομάδα. Όταν θα έχουμε όλες τις προτάσεις στο τραπέζι θα συζητήσω με τον ατζέντη μου και θα δούμε πιο θα είναι το επόμενο βήμα μου".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ