ΕΥΡΩΠΗ

Δανεικός στη Ζενίτ ο Αρσάβιν!

Δανεικός στη Ζενίτ ο Αρσάβιν!

Ο Αντρέι Αρσάβιν επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια, με τη Ζενίτ να έρχεται σε συμφωνία με την Άρσεναλ για το δανεισμό του μέχρι τον Ιούλιο.

Στην περίπτωση του Αντρέι Αρσάβιν οι παλιές αγάπες δεν πάνε στον παράδεισο... Η Ζενίτ, ομάδα στην οποία έπαιξε για 8,5 χρόνια και από την οποία έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, "έδωσε τα χέρια" με την Άρσεναλ για τον δανεισμό του μέχρι τον Ιούλιο και έτσι ο 30χρονος άσος θα φορέσει ξανά τη φανέλα του ρωσικού συλλόγου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι προσέφερε στους "κανονιέρηδες" το ποσό του 1.000.000 ευρώ για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους ενώ ο αρχηγός της Εθνικής Ρωσίας θα έχει τις ίδιες αποδοχές που θα απολάμβανε και αν έμενε στην Άρσεναλ τους προσεχείς έξι μήνες.

"Η Παρασκευή ήταν μία πραγματικά δύσκολη ημέρα, τα πάντα κράτησαν μέχρι την τελευταία στιγμή. Θέλω πραγματικά να παίξω στη Ζενίτ και να κατακτήσω μαζί της το πρωτάθλημα.

Δανεικός στη Ζενίτ ο Αρσάβιν!

Ο Αρσάβιν στο γραφείο του Λουτσιάνο Σπαλέτι λίγο μετά την μεταγραφή του

Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τον τίτλο", τόνισε ο Αρσάβιν λίγο μετά την οριστικοποίηση του επαναπατρισμού του.

Ο Ρώσος επιθετικός θα πάρει τη φανέλα με το Νο 29 ενώ είναι πιθανό να κάνει και ντεμπούτο στις 3 Μαρτίου (κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας) οπότε και αρχίζουν τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί ότι ο Αρσάβιν έπαιξε για πρώτη φορά με την Άρσεναλ στις 21 Φεβρουαρίου 2009 (η μεταγραφή του κόστισε το ποσό-ρεκόρ των 15.000.000 λιρών), ενώ στις 2,5 σεζόν με το συγκρότημα του Βενγκέρ έχει να επιδείξει 30 γκολ σε 133 συμμετοχές του.

Δανεικός στη Ζενίτ ο Αρσάβιν!

Η είδηση της επιστροφής του Αντρέι Αρσάβιν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ζενίτ

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ