EUROPA LEAGUE

Ζούραβελ: "Ο ΠΑΟΚ έχει καλή επίθεση..."

Ζούραβελ: "Ο ΠΑΟΚ έχει καλή επίθεση..."

Ο τεχνικός της Ντινάμο Μινσκ, Βλάντιμιρ Ζούραβελ, ξεκαθάρισε ότι σέβεται τον ΠΑΟΚ, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην επιθετική γραμμή του.

Σύμφωνα με τον τεχνικό της Ντινάμο Μινσκ, Βλάντιμιρ Ζούραβελ, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με καλή επίθεση την οποία σέβεται, αλλά ξεκαθάρισε πως η ομάδα του έχει στόχο τη νίκη. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Ιγκόρ Στάσεβιτς.

Σύμφωνα με τον τεχνικό της Ντινάμο Μινσκ, Βλάντιμιρ Ζούραβελ, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με καλή επίθεση. Συγκεκριμένα είπε:

Για αν ο στόχος της Ντιναμό εκπληρώθηκε με την παρουσία στην φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ: "Είμαστε ικανοποιημένοι που είμαστε στους ομίλους, αλλά ο στόχος μας δεν σταματά εδώ. Σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο κι αν μπορούμε θα πάμε στα νοκ άουτ ματς".

Για το αν θα ρίξει το βάρος στα πλέι οφ ή στους ομίλους της Ευρώπης: "Ο πρώτος μας στόχος είναι ο τίτλος και να παίξουμε αξιοπρεπώς στο Γιουρόπα Λιγκ και αν μπορούμε να πάμε στην επόμενη φάση".

Για την κατάσταση της ομάδας του μετά την απρόσμενη ήττα στην πρεμιέρα των πλέι οφ και τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: "Σεβόμαστε όλες τις ομάδες του ομίλους. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα, το είδαμε σε πολλά παιχνίδια. Έχει πολύ καλή επίθεση. Έχει πολλούς διεθνείς, όπως ο Ρατς, ο Κάτσε, Έλληνες διεθνείς. Για το πρώτο που με ρωτήσατε, οι παίκτες μας είναι επαγγελματίες και πιστεύω δεν θα επηρεαστούν από την τελευταία ήττα".

Για τα φαβορί του ομίλου: "Είναι δύσκολο να απαντήσουμε σ' αυτό. Παίζουν τέσσερις ομάδες και μετά την πρώτη αγωνιστική θα δούμε πώς θα εμφανιστούν οι ομάδες. Κάθε μία θα πάρει αυτό που αξίζει".

Για το αν φοβάται την γεμάτη Τούμπα: "Προσωπικά δεν ανησυχώ, ο αρχηγός μας, ο Στάσεβιτς θα παίξει, οπότε μπορεί να σας πει".

Για τον Ουντότζι και κατά πόσο τον έχει συμβουλευτεί για να μάθει πράγματα: "Έχουμε μιλήσει. Μας έδωσε πληροφορίες για το πρωτάθλημα και τον προπονητή που γνωρίζει προσωπικά".

Για το αν θα μετρήσει η εμπειρία που έχει ο ΠΑΟΚ και η Φιορεντίνα στη φάση των ομίλων, σε αντίθεση με την ομάδα του: "Στα χαρτιά τα φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ και η Φιορεντίνα. Γι' αυτό όμως το ποδόσφαιρο είναι ενδιαφέρον γιατί θα φανεί στο γήπεδο τι γίνεται. Εμείς θα πάμε για τη νίκη".

Για το "βαρύ" γήπεδο και την δήλωση Αναστασιάδη ότι είναι πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ που θα προσπαθήσει να παίξει περισσότερο με τη μπάλα: "Εμείς δεν έχουμε δει ακόμη το γρασίδι. Οσο πιο γρήγορα τελειώσουμε την συνέντευξη, τόσο πιο γρήγορα θα προπονηθούμε (γέλια). Και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε παιχνίδι, γιατί είμαστε μία ομάδα που έχει χαρακτηριστικό την κατοχή μπάλας".

Αν συμβουλεύτηκε τον Προτάσοφ που πέρασε από την Ντιναμό: "Με τον ΠΑΟΚ έπαιξε ο συνάδελφός μου από την Ζίμπρου (ο Ολεγκο Κουμπάρεφ). Οπότε έχει πιο φρέσκια εμπειρία".

Στάσεβιτς: "Δεν θα αλλάξουν οι τις ισορροπίες από την παρουσία οπαδών"

Ο αρχηγός της Ντινάμο, Ιγκόρ Στάσεβιτς είπε:

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ θα παίξει στην Τούμπα έχοντας την βοήθεια των φιλάθλων του και αν φοβάται την γεμάτη Τούμπα: "Ακριβώς το αντίθετο. Το ποδόσφαιρο είναι καλό να γίνεται με την παρουσία φιλάθλων. Αν δεν υπάρχουν, είναι σαν να γίνεται φιλικό ματς. Δεν νομίζω να αλλάξει τις ισορροπίες η παρουσία οπαδών".

Για το ποιους παίκτες του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει και που θα κριθεί το παιχνίδι: "Έχουν πολύ καλή επίθεση. Ξεχωρίζω και τον Σαλπιγγίδη που έχει εμπειρία και το παιχνίδι ίσως κριθεί στο πως θα κρατήσουμε την επίθεση του ΠΑΟΚ".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ