EUROPA LEAGUE

Υπόνοιες για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ-Ρουμπίν

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΠΑΟΚ / 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΠΑΟΚ / 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ MOTIONTEAM

Διαβάστε τις δηλώσεις του Αλέξαντερ Μπουμπνόφ, μέλος της συμβουλευτικής Επιτροπής της ρωσικής ομοσπονδίας με ειδικότητα στα στημένα παιχνίδια, για το ΠΑΟΚ-Ρουμπίν.

Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Ρουμπίν Καζάν έληξε ισόπαλη με 1-1, αποτέλεσμα που διατήρησε πρώτο τον Δικέφαλο και έδωσε ταυτόχρονα την πρόκριση στους "32" στους Ρώσους εις βάρος της Τότεναμ.

Για το συγκεκριμένο ματς μίλησε το μέλος της συμβουλευτικής Επιτροπης της ρωσικής ομοσπονδίας με ειδικότητα στα στημένα παιχνίδια, Αλέξαντερ Μπουμπνόφ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως "δεν αποκλείεται όλη η Ελλάδα να έπαιξε το "Χ" στο ΠΑΟΚ- Ρουμπίν".

Αρχικά ο Μπουμπνόφ δήλωσε: "Ο σχολιαστής του αγώνα ακόμα πριν την έναρξη του αγώνα είπε πως όλη η Ελλάδα ήξερε ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Ήταν ένα τσίρκο! Δεν αποκλείω όλοι οι Ελληνες να πόνταραν στην ισοπαλία και να είχαν τρελά κέρδη στο στοίχημα. Μόνοι οι τρελοί και οι πατριώτες πρέπει να χαίρονται με την πρόκριση της Ρουμπίν στην επόμενη φάση του Europa League και όχι όσοι αντιλαμβάνονται την κατάσταση, όπως είναι".

Και συνέχισε: "Για την Τότεναμ το Europa League ήταν περιττό. Όταν οι Λονδρέζοι (σ.σ που την ίδια ώρα αγωνιζόντουσαν με την Σάμροκ και ήθελαν νίκη και ήττα της Ρουμπίν για να περάσουν αυτοί ως δεύτεροι) πληροφορήθηκαν πως η Ρουμπίν ισοφάρισε στην Θεσσαλονίκη, σταμάτησαν να παίζουν γιατί ήξεραν τι συμβαίνει στην Ελλάδα!"

Τέλος, ανέφερε: "Πλέον η Ρουμπίν με το κυνικό της ποδόσφαιρο προκρίθηκε στους 32. Ας δούμε λοιπόν πως η συνέχιση των υποχρεώσεων της ομάδας στην Ευρώπη θα την επηρεάσει στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Φέτος αποδείχτηκε πως μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, είχε πρόβλημα στους αγώνες του πρωταθλήματος. Το μεγάλο ερώτημα είναι εάν είναι καλό για την Ρουμπίν να συνεχίσει στο European League καθώς τα πλέι οφ στο ρωσικό πρωτάθλημα θα είναι στο νέο έτος πολύ δύσκολα…".

Δείτε το δημοσίευμα με της επίμαχες δηλώσεις

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ