EUROPA LEAGUE

Χόλτσχαουζερ: "Στην Αούστρια μέχρι το καλοκαίρι, η ΑΕΚ φαβορί για πρόκριση"

Austria Vienna' s Raphael Holzhauser celebrates after scoring during the Europa League group E soccer match between Roma and Austria Vienna, at Romes Olympic Stadium Thursday, Oct. 20, 2016. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Austria Vienna' s Raphael Holzhauser celebrates after scoring during the Europa League group E soccer match between Roma and Austria Vienna, at Romes Olympic Stadium Thursday, Oct. 20, 2016. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Αυστριακός μέσος, Ράφαελ Χόλτσχαουζερ, έχρισε την ΑΕΚ φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League και ξεκαθάρισε ότι μέχρι το καλοκαίρι θα φορά τη φανέλα της Αούστρια.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στη Βιέννη, όπου το βράδυ της Πέμπτης (7/12, 20:00) αντιμετωπίζει την Αούστρια στο πλαίσιο της τελευταίας (6ης) αγωνιστικής του Europa League. Στη μάχη με την ομάδα της αυστριακής πρωτεύουσας, η Ένωση θα τεθεί αντιμέτωπη και με τον 24χρονο μέσο αυτής, Ράφαελ Χόλτσχαουζερ.

Ο εκ των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων των 'κιτρινόμαυρων" ξεκαθάρισε ότι μέχρι το καλοκαίρι που εκπνέει το συμβόλαιό του θα φορά της φανέλα της Αούστρα κι έχρισε το "Δικέφαλο" φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

"Θα είμαι εδώ μέχρι το καλοκαίρι. Δεν θα αλλάξει κάτι τον Ιανουάριο, αλλά πρέπει να αποφασίσω για το μέλλον μου το συντομότερο δυνατό. Αλήθεια, δεν θέλω να φύγω. Το λέω ξεκάθαρα.

Μέχρι τώρα δεν έχουμε βρει κοινό πεδίο. Εάν η Αούστρια θέλει να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας, ας έρθει σε εμένα. Θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε. Στη "ζυγαριά" η ΑΕΚ είναι το φαβορί", υποστήριξε ο Ράφαελ Χόλτσχαουζερ.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ