EUROPA LEAGUE

Χερ: "Επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις ο ΠΑΟΚ"

Χερ: "Επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις ο ΠΑΟΚ"

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Αλκμααρ, Μάρτιν Χερ προανήγγειλε επιθετικό παιχνίδι με μέτρο από την ομάδα του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε το μεσημέρι της Τετάρτης μίλησε για τον τραυματισμό του Μάρκους Χένρικσεν, αλλά και το αυριανό ματς. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τραυματισμό του Μάρκους Χένρικσεν: "Ο τραυματισμός του δείχνει σοβαρός, όμως θα περιμένουμε για να δούμε αν τελικά θα διαγράψουμε το όνομά του από τη λίστα των διαθέσιμων παικτών (σ.σ. σύμφωνα με τα ολλανδικά MME αν δεν παίξει ο Χενρικσεν ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Σουηδός Μάρκους Ελμ".

Για την αποχώρηση του Γκέρτχαν Φέρμπεϊκ: "Έχουμε συμφωνήσει εσωτερικά ότι δεν θα απαντήσω σε ερωτήσεις για τον Φέρμπεϊκ. Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που μετρά: Ότι το πιο σημαντικό είναι το κλαμπ".

Για το αν θα αλλάξει πράγματα στο παιχνίδι της ΑΖ: "Όχι δεν θα το κάνουμε, δεν θα αλλάξουμε το στυλ παιχνιδιού μας. Η ΑΖ πάντα προσεγγίζει επιθετικά τα παιχνίδια, δεν παίζει όμως τυφλά επίθεση. Αν είναι απαραίτητο, θα χρονοτριβήσουμε".

Για τον ΠΑΟΚ: "Την ομάδα την παρακολούθησε ο Αλεξ Πάστορ (σ.σ. είναι και υποψήφιος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αλκμααρ). Περιμένουμε ότι οι Έλληνες θα παίξουν αμυντικά, αλλά δεν θα κάνουμε λάθος εκτίμηση: Οι αντεπιθέσεις τους είναι επικίνδυνες".

Για τη δική του παρουσία στον πάγκο (σ.σ. έχει καθίσει και στο παρελθόν ως υπηρεσιακός επί Αντβοκατ, επιπλέον όταν αποχώρησε ο Κούμαν κι ακόμη όταν ο Λουίς Φαν Γκαλ είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι): "Αν είμαι νευρικός; Όχι. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι κάτι ξεχωριστό και μπορεί να συνέβη αυτό που συνέβη στην Αλκμααρ, αλλά νεύρα δεν έχω. Κυρίως, νιώθω την υγιή ένταση του ανταγωνισμού που έχω με κάθε αντίπαλο. Σαν ποδοσφαιριστής επειδή είσαι απασχολημένος το ξεπερνάς σε λίγα λεπτά. Σαν προπονητής είναι κάτι άλλο".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ