EUROPA LEAGUE

Χάουκσον: "Θα παίξουμε με αυτοπεποίθηση"

Χάουκσον: "Θα παίξουμε με αυτοπεποίθηση"

Ο δεξιός μπακ της ΑΪΚ Στοκχόλμης, Χαουκούρ Χάουκσον τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, αλλά υπάρχουν πολλές πιθανότητες πρόκρισης.

Με επίγνωση της πραγματικότητας, αλλά με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα προσεγγίσουν τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό οι παίκτες της ΑΪΚ Στοκχόλμης. Αυτή την αίσθηση έδωσε ο δεξιός μπακ-χαφ, Χαουκούρ Χάουκσον, μιλώντας στη σουηδική ιστοσελίδα "fotbollskanalen.se".

"Νιώθουμε καλά, θα παραταχθούμε έχοντας πολλή αυτοπεποίθηση, ειδικά μετά τη νίκη μας με 3-0 στο ντέρμπι. Βέβαια, πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι πολλοί καλοί και πρέπει να παίξουμε καλά στην άμυνα. Ελπίζω να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Αθήνα και να αγωνιστούμε με ακόμα καλύτερη ψυχολογία στη ρεβάνς" ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

Έπειτα, ο Χάουκσον σχολίασε: "Ασφαλώς θα είναι ιδανικό ένα σκορ που θα μας δίνει το προβάδισμα και να μπορέσουμε να πάμε μακριά στη διοργάνωση. Είναι ένας από τους στόχους της σεζόν, να πάμε μακριά στο Europa League".

Ο Χάουκσον δεν παραγνώρισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο: "Εννοείται πως παραδέχομαι ότι είναι το φαβορί. Είναι μία μεγάλη ελληνική ομάδα. Αλλά, όλα μπορούν να συμβούν στα ευρωπαϊκά παιχνίδια".

Καταλήγοντας, επισήμανε: "Πιθανότατα είναι η πιο μεγάλη ομάδα που θα μπορούσαμε να κληρωθούμε, αλλά ας το διαχειριστούμε όπως μας προέκυψε. Είναι ένας σπουδαίος αντίπαλος, αλλά μας αρέσει να παίζουμε σημαντικά παιχνίδια".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ