EUROPA LEAGUE

Βιντιγκάλ: "Το γεγονός ότι τους αποδοκίμασαν δείχνει τη δουλειά μας"

Βιντιγκάλ: "Το γεγονός ότι τους αποδοκίμασαν δείχνει τη δουλειά μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο τεχνικός της Αρόουκα, Λίτο Βιντιγκάλ, ο οποίος τόνισε ότι οι παίκτες του κουράστηκαν στην παράταση της αναμέτρησης.

Η Αρόουκα έφτασε κοντά στην πρόκριση αλλά λύγισε στην παράταση αφήνοντας όμως απόλυτα ικανοποιημένο τον τεχνικό του συλλόγου Λίτο Βιντιγκάλ. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του και τόνισε ότι ρόλο για την ήττα έπαιξε η κούραση των ποδοσφαιριστών του.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

Μπορείτε να μας πείτε τι έγινε απόψε; Πώς νιώθετε και τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό το αποτέλεσμα;
"Νιώθω πολύ ευχαριστημένος για τη δουλειά των παικτών μου. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και είμαι ευχαριστημένος για αυτό που έβγαλαν στο γήπεδο. Παίξαμε με μία δυνατή ομάδα, αλλά ήμασταν σε μερικά σημεία καλύτεροι. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Το γεγονός ότι ο κόσμος αποδοκίμασε τους παίκτες τους, αποδεικνύει το πόσο καλή δουλειά κάναμε.

Όσο για τις επιπτώσεις, δεν υπάρχει θέμα με τις τελικές προσπάθειες. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που παίζει συνήθως στο Τσάμπιονς Λιγκ, με παίκτες έμπειρους και πρωτοκλασάτους. Δεν είμαστε μόνο εμείς που χάνουμε ευκαιρίες, αλλά υπάρχει και ο αντίπαλος.

Σχετικά με τη συνέχεια, να σας θυμίσω ότι παίζουμε 4-5 σερί ματς με 72 ώρες διακοπή. Κυριακή έχουμε το επόμενό μας παιχνίδι. Μόλις δηλαδή ελάχιστες ώρες για να ετοιμαστούμε. Αυτό που πάντα λέω στους παίκτες μου στο τέλος των αγώνων, είναι ότι κοιτάζουμε μπροστά για να παίξουμε καλά και να είμαστε ανταγωνιστικοί στα επόμενα παιχνίδια".

Ποια στοιχεία θεωρείτε ότι έκριναν την πρόκριση και άλλαξαν την εικόνα στην παράταση σε σχέση με το 90λεπτο;
"Θα έπρεπε να μπω σε πολλά τεχνικά θέματα και θα μας έπαιρνε πολλή ώρα. Πολύ γενικά μπορώ να σας πω ότι χάσαμε πολλές μπάλες, πολλές πάσες και μας δυσκόλεψε ο Ολυμπιακός σε αυτή την κατοχή που προσπαθούσαμε. Δόθηκαν κάποια πλάγια ανάποδα. Αν τα βάλουμε όλα αυτά μαζί και άλλα πολλά, θα μπορέσετε και εσείς να καταλάβετε τους λόγους που χάσαμε.

Μάλιστα θα σας υπενθυμίσω ότι είναι το τρίτο συνεχόμενο ματς κάθε 72 ώρες και στην παράταση το είδατε ότι εμείς είχαμε καλύτερη φυσική κατάσταση, τρέχαμε περισσότερο και ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό που είχαμε θέματα".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ