EUROPA LEAGUE

Τσεχ: "Μέτρησε η εμπειρία της Τσέλσι"

Τσεχ: "Μέτρησε η εμπειρία της Τσέλσι"

Ο Πετρ Τσεχ δήλωσε ότι η εμπειρία των παικτών της Τσέλσι ήταν ο καθοριστικός παράγοντας της νίκης επί της Βασιλείας.

Η Τσέλσι νίκησε την Βασιλεία 2-1 και έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που θα διεξαχθεί στο Άμστερνταμ.

Οι "μπλε" με γκολ του Βραζιλιάνου Λουίζ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης έναντι των Ελβετών.

Μετά την λήξη του αγώνα ο Τσέχος τερματοφύλακας της Τσέλσι Πετρ Τσεχ, δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και τόνισε ότι η εμπειρία των "μπλε" σε ημιτελικούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη νίκη της αγγλικής ομάδας.

" Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει περισσότερα γκολ. Το αποτέλεσμα μας αφήνει ικανοποιημένους. Παρότι μας ισοφάρισαν υπήρχε ακόμη χρόνος και ήλπιζα ότι θα είχαμε και άλλες ευκαιρίες γιατί δημιουργήσαμε φάσεις από αντεπιθέσεις και ευτυχώς καταφέραμε να σκοράρουμε στην τελευταία φάση και πιστεύω το δικαιούμασταν.

Η Βασιλεία αγωνίστηκε καλά αλλά νομίζω στο τέλος η νίκη μας είναι δίκαιη. Η εμπειρία έκανε την διαφορά καθώς έχουμε παίξει πολλούς ευρωπαϊκούς ημιτελικούς. Ο επαναληπτικός θα είναι εξίσου δύσκολος αλλά παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε αβαντάζ από την σημερινή νίκη".

Ο Εντέν Αζάρ στις δηλώσεις του μετά το ματς έκανε λόγο για μεγάλη ευκαιρία της Τσέλσι να φθάσει στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ.

" Είναι ευκαιρία για μας να φθάσουμε στον τελικό. Τίποτα δεν έχει τελειώσει αλλά είναι ένα καλό αποτέλεσμα που μας δίνει το προβάδισμα. Κάναμε ορισμένα λάθη στο παιχνίδι ωστόσο είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε και αυτό πρέπει να κρατήσουμε.

Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και ήμασταν καλοί στην άμυνα μέχρι το γκολ της ισοφάρισης. Σε εκείνο το σημείο χάσαμε τον έλεγχο και επιτρέψαμε στην Βασιλεία να ισοφαρίσει. Η νίκη μας ήταν θέμα ποιότητας".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ