EUROPA LEAGUE

Τσάτσιτς: "Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί"

Τσάτσιτς: "Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί"

Ο προπονητής της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Άντε Τσάτσιτς, υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να μείνει "ζωντανή" ενόψει Τούμπας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Παίζουμε με τον ΠΑΟΚ στον δευτερο προκριματικό γύρο του Europa. Στο πρώτο ματς θα κάνουμε τα πάντα για να μείνουμε ζωντανοί ενόψει του αγώνα της Τούμπας. Αυτός είναι ο στόχος μας για τον πρώτο αγώνα. Έχουμε δώσει έξι ματς, τρια φιλικά και τρια επίσημα.

Ο ΠΑΟΚ γνωρίζουμε ότι δεν έχει πολύ χρόνο προετοιμασίας και αυτό ίσως είναι αβαντάζ για εμάς απέναντι στην ομάδα του Τούντορ. Δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμοι οι τραυματίες. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την αυριανή αναμέτρηση αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να μείνουμε ζωντανοί για το ματς στην Τούμπα” είπε αρχικά.

Για την εντυπωσιακή νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ντνίπρο:

“Γι' αυτό και σας λέω ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Από την άλλη και εμείς δεν έχουμε χρόνο να μελετήσουμε ενδελεχώς τον αντίπαλο αφού είχαμε να δώσουμε επίσημα ματς κάθε τέσσερις μέρες”.

Για το ότι ο Τούντορ πλέον εργάζεται στο εξωτερικό και αν και άλλοι Κροάτες μπορούν να κάνουν το ίδιο:

“Υπάρχουν πολλοί Κροάτες παίκτες που παίζουν σε σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ και η Εθνική Ομάδα μας είναι σε υψηλό επίπεδο. Πιστεύω ότι το κροατικό ποδόσφαιρο είναι υψηλό και έτσι δεν χρειάζεται να πάνε στο εξωτερικό”.

Για το ότι ο Τούντορ γνωρίζει καλά την Λοκομοτίβα, είπε:

“Σίγουρα είναι αβαντάζ για τον ΠΑΟΚ γιατί γνωρίζει καλά την ομάδα και μας έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές και γνωρίζει τα πάντα για όλους τους παίκτες μας”.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ