EUROPA LEAGUE

Σο:"Μη μας ξεγράφετε"

Σο:"Μη μας ξεγράφετε"
INTIME SPORTS

Αισιόδοξος σε ότι αφορά τις πιθανότητες πρόκρισης του Παναθηναϊκού στον επόμενο γύρο του Europa League εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Χαμπίμπ Σο.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ τόνισε πως ο "πράσινοι" έχουν πιθανότητες πρόκρισης παρότι ο όμιλος στον οποίο μετέχουν δεν θεωρείται εύκολος.

Ο πρώην παίκτης της Ακαντέμικα αρχικά αναφέρθηκε στο εάν το "τριφύλλι" έχει ξεπεράσει τον αποκλεισμό από την Μάλαγα.

"Σε όποια διοργάνωση και να παίξουμε, ο στόχος μας είναι να πάμε όσο το δυνατόν μακρύτερα. Αυτό που θέλουμε, είναι να προχωρήσουμε".

Για την κλήρωση με την Τότεναμ: "Δεν είναι ότι το καλύτερο μπορούσε να μας τύχει. Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε, αν και από το α' γκρουπ θα προτιμούσα τη Σπόρτινγκ".

Για την κλήρωση με την Λάτσιο, μετά την Τότεναμ: "Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, εγώ δεν φοβάμαι. Η λογική μου είναι ότι πρέπει να παίκουμε για το καλύτερο δυνατό και πιστεύω ότι μπορούμε. Μιλάμε για την Τότεναμ και τη Λάτσιο, αλλά μην ξεχνάμε τον Παναθηναϊκό. Είναι μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα".

Για τον όμιλο συνολικά: "Η Τότεναμ και η Λάτσιο είναι μεγάλες ομάδες. Τη Μάριμπορ δεν τη ξέρω. Πιστεύω ότι διαθέτει ένα καλό σύνολο. Μπορούμε να περάσουμε. Όλα είναι εφικτά στο ποδόσφαιρο. Μπορούμε να νικήσουμε την Τότεναμ και τη Λάτσιο".

Για τι πρέπει να διορθώσει ο Παναθηναϊκός μετά τη Μάλαγα: "Ότι έγινε με τη Μάλαγα, πέρασε. Τώρα κοιτάμε παρακάτω. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα, δουλεύει καθημερινά και καλά. Η κόπωση είναι ένα βασικό θέμα, δεν πρέπει να το ξεχνάμε".

Για την επάνοδο του στους αγωνιστικούς χώρους: "Αυτή τη στιγμή ακολουθώ τη θεραπεία μου, συνεργάζομαι με το ιατρικό επιτελείο. Πρέπει να πάω σύμφωνα με το πρόγραμμα, δεν πρέπει να επισπεύσω καταστάσεις. Ακολουθώ τις οδηγίες και όταν είμαι έτοιμος, θα αγωνιστώ".

Για το ποιος πιστεύει ότι θα κατακτήσει τον τίτλο: "Γιατί να το κατακτήσει άλλος; Μπορεί να το κατακτήσει ο Παναθηναϊκός. Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο όλα είναι εφικτά".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ