EUROPA LEAGUE

Προπονήθηκε στην Παιανία η Γκαμπάλα

Προπονήθηκε στην Παιανία η Γκαμπάλα

Η αποστολή της Γκαμπάλα επέλεξε να μην επιστρέψει στο Μπακού, μετά την πρόκριση επί της Γιαγκελόνια ήρθε από την Κυριακή το μεσημέρι στην Ελλάδα και το απόγευμα έκανε προπόνηση στη Παιανία.

Προετοιμασία για το ματς της Πέμπτης (27/7) με τον Παναθηναϊκό επί ελληνικού εδάφους και μάλιστα επί "πράσινου" θα κάνει η Γκαμπάλα. Κάτι πολύ σπάνιο και το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά αφού έχουν έρθει στην Ελλάδα πέντε μέρες πριν την αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα οι Αζέροι βρίσκονται από την Κυριακή το μεσημέρι στην Ελλάδα, ήρθαν απευθείας από την Πολωνία όπου έμειναν μετά το ματς με την Γιαγκελόνια προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία των ταξιδιών προς το Μπακού και από το Μπακού.

Η Γκαμπάλα την Κυριακή το απόγευμα έκανε την πρώτη της προπόνηση στην Παιανία. Στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν και οι ακαδημίες του τριφυλλιού ενώ εκεί θα γίνει τόσο η προπόνηση της Δευτέρας όσο και της Τρίτης ενώ την Τετάρτη θα προπονηθούν στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Μάλιστα οι Αζέροι χρησιμοποιούν το βασικό γήπεδο των εγκαταστάσεων κάτι το οποίο φαίνεται και από τη φωτογραφία ανέβασαν οι ιθύνοντες της ομάδας στην ιστοσελίδα τους.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ