EUROPA LEAGUE

Preview: Ημιτελικά Europa League

Preview: Ημιτελικά Europa League

Η Τσέλσι υποδεχόμενη την Βασιλεία φαντάζει το απόλυτο φαβορί για να είναι στον τελικό του Europa League στο Άμστερνταμ, ενώ η Φενέρμπαχτσε στην Λισαβόνα κόντρα στην Μπενφίκα καλείται να υπερασπιστεί το 1-0 της Πόλης. Δείτε πιθανές συνθέσεις των ρεβάνς των ημιτελικών... (videos)

Το βράδυ της Πέμπτης διεξάγονται οι ρεβάνς των ημιτελικών του Europa League, με την Τσέλσι να φαντάζει πιο κοντά από όλους στον τελικό του "Άμστερνταμ Αρίνα" (15 Μαΐου).

Οι Άγγλοι είχαν νικήσει με 2-1 την Βασιλεία μέσα στην Ελβετία, ενώ η Φενέρμπαχτσε έχει μικρό πλεονέκτημα στο άλλο ζευγάρι, έχοντας νικήσει 1-0 στην Κωνσταντινούπολη την Μπενφίκα.

Στην Τσέλσι τιμωρημένος είναι ο Άσλεϊ Κόουλ και για την Βασιλεία ο Ντράγκοβιτς, ενώ η Φενέρμπαχτσε δεν έχει επίσης διαθέσιμους λόγω καρτών τους Μεχμέτ Τοπάλ και Πιέρ Ουεμπό, με τον Ραούλ Μεϊρέλες να είναι τραυματίας, ενώ τιμωρημένος για την Μπενφίκα είναι ο Όλα Τζον.

Θυμίζουμε πως η Τσέλσι είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης, έτσι έχει ευκαιρία να παίξει σε δεύτερο συνεχόμενο τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ η Μπενφίκα είναι η πιο ιστορική ομάδα της 4άδας με δύο Κύπελλα Πρωταθλητριών, με τις Φενέρμπαχτσε και Βασιλεία να φτάνουν για πρώτη φορά στα ημιτελικά.

Δείτε παρακάτω τις πιθανές συνθέσεις των ρεβάνς, οι οποίες ξεκινούν στις 22:05, αλλά και videos από τις πρώτες αναμετρήσεις.

Οι πιθανές συνθέσεις

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Αθπιλικουέτα, Τέρι, Γκάρι Κέιχιλ, Μπέρτραντ, Νταβίντ Λουίζ, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Μόουζες, Αζάρ, Τόρες.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Ζόμερ, Φιλίπ Ντεγκέν, Σερ, Σάουρο, Παρκ Γιου-Χο, Φάμπιαν Φράι, Ελ Νερί, Ντιέ, Σαλάχ, Στόκερ, Στρέλερ.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Γκαράι, Μελγκαρέχο, Μάτιτς, Ένσο Πέρες, Σάλβιο, Γκαϊτάν, Λίμα, Όσκαρ Καρντόσο.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Βολκάν Ντεμιρέλ, Γκιοκχάν Γκιονιούλ, Γιόμπο, Εγκεμέν Κορκμάζ, Τσίγκλερ, Σελτσούκ Σαχίν, Κρίστιαν Μπαρόνι, Σαλίχ Ουτσάν, Κάιτ, Τσανέρ Ερκίν, Μουσά Σο.

Ο πίνακας των σκόρερς

8 γκολ

Λίμπορ Κόζακ (Λάτσιο)

7 γκολ

Έντινσον Καβάνι (Νάπολι)

6 γκολ

Ροντρίγκο Παλάσιο (Ίντερ)

5 γκολ

Ραούλ Μπομπαντίγια (Γιουνγκ Μπόις)

Σαλομόν Ροντόν (Ρουμπίν)

Βασιλεία - Τσέλσι 1-2

Φενέρμπαχτσε - Μπενφίκα 1-0

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ