EUROPA LEAGUE

Ποτσετίνο: "Ο Αστέρας είναι γρήγορη ομάδα"

Ποτσετίνο: "Ο Αστέρας είναι γρήγορη ομάδα"

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα Τότεναμ-Αστέρας, έδειξε μεγάλο σεβασμό στον ελληνικό σύλλογο, ενώ ο Μπεν Ντέιβις εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές.

Ο πρπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, έδειξε μεγάλο σεβασμό στους Αρκάδες, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Αργεντινούς της ομάδας, τους οποίους γνωρίζει από τότε που έπαιζαν στη Γ’ Εθνική της χώρας τους.

"Γνωρίζω όλους τους Αργεντίνους του Αστέρα. Τους έβλεπα από όταν έπαιζαν στη Γ' Εθνική Αργεντινής! Τώρα με τον Αστέρα τους ξαναείδα. Ο Αστέρας έχει πολύ καλή ομάδα, καλή φιλοσοφία. Είναι γενναία και δυναμική ομάδα. Τα αποτελέσματα με την Μπεσίκτας και την Παρτίζαν είναι αρκετά για να τους σεβόμαστε!

Ο Αστέρας είναι γρήγορη ομάδα και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας! Φαβορί δεν θα έλεγα ότι υπάρχει. Ο όμιλος είναι δύσκολος. Το μοναδικό που γνωρίζω είναι ότι αύριο πρέπει να κερδίσουμε για να έχουμε ελπίδες. Η παράδοση δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο. Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο, η παράδοση, παράδοση", ανέφερε ο Ποτσετίνο.

Ντέιβις: "Περιμένουμε να είναι δύσκολο παιχνίδι"

Ο Μπεν Ντέιβις εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Τότεναμ στη συνέντευξη Τύπου. Ο 21χρονος Άγγλος αριστερός μπακ, χαρακτήρισε φαβορί του ομίλου τους Αρκάδες και τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να νικήσει για να πάρει την πρωτιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Πως είναι η Τότεναμ μετά τα 4 γκολ από τη Σίτι; "Είμαστε καλά. Κρατάμε τα θετικά και είμαστε έτοιμοι για τον Αστέρα."

Πως περιμένετε το ματς με τον Αστέρα (ερώτηση arcadia-sports); "Περιμένουμε να είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί είναι δύσκολο ματς. Εφόσον ο Αστέρας είναι πρώτος, τον αντιμετωπίζουμε σαν με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλή απόδοση και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό."

Το Europa είναι εμπόδιο ή βοήθεια για την Τότεναμ; "Είναι καλό γιατί είναι παραπάνω παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο. Μην ξεχνάμε ότι ο νικητής του Europa πηγαίνει στο Champions League. Άρα είναι έξτρα κίνητρο για εμάς."

Ποιες ήταν οι προσδοκίες σου για το Europa, πέρσι με την Σουόνσι και φέτος με την Τότεναμ; "Πέρυσι δεν περιμέναμε πάρα πολλά γιατί είχαμε κληρωθεί και με την Βαλένθια. Φέτος όμως έχουμε προσδοκίες να πάμε ψηλά."

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Αστέρα (ερώτηση arcadia-sports); "Ο Αστέρας είναι δυνατή και γρήγορη ομάδα καθώς είναι πρώτη στον όμιλο. Εφόσον ο Αστέρας είναι πρώτος, είναι φαβορί. Στόχος μας είναι να του πάρουμε την πρωτιά με νίκη αύριο..."..

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ