EUROPA LEAGUE

Ποτσετίνο: "Απογοητευμένος με τα τελευταία πέντε λεπτά"

Ποτσετίνο: "Απογοητευμένος με τα τελευταία πέντε λεπτά"
© GETTY IMAGES

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έμεινε ικανοποιημένος από την πορεία και την απόδοση της ομάδας του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Διαβάστε όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Πάντως, απογοητεύτηκε από την αντίδραση των αμυντικών του και την αποβολή του Λορίς.

Αρχικά, είπε: "Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. είμαι απογοητευμένος με τα τελευταία πέντε λεπτά, αλλά κρατάω το αποτέλεσμα. Δεν έπρεπε να συμβεί αυτό που έγινε όμως. Είμαι ευχαριστημένος που ο Λαμέλα έβαλε αυτό το υπέροχο γκολ".

Για το αν θυμάται άλλο γκολ σαν του Λαμέλα: "Δεν θυμάμαι, ίσως είναι το καλύτερο που έχω δει. Δεν δείχνω συναισθήματα, προσπαθώ να είμαι ήρεμος. Μόνο αν καμία φορά είμαι θυμωμένος θα δείξω κάτι".

Τι είπε στον Βεργέτη: "Είχαμε μια καλή κουβέντα, επειδή μιλάει εξαιρετικά ισπανικά. Έχει πολλούς παίκτες και τον ρώτησα πως και μιλάει τόσο καλά τη γλώσσα. Τώρα, όσο για την πρόκριση μένουν τρία ακόμα παιχνίδια και όλα είναι πιθανά. Η Μπεσίκτας νίκησε, έχουμε ίδιους πόντους, αλλά έχουμε ακόμα δρόμο".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ