EUROPA LEAGUE

Πότε παίζουν οι ελληνικές ομάδες στο Europa League

The hand of UEFA General Secretary Gianni Infantino is photographed during the draw of the games for the UEFA Europa League 2010/11 third qualifying round, at the UEFA Headquarters in Nyon, Switzerland, Friday, July 15, 2011. (AP Photo/Keystone/Laurent Gillieron) GERMANY OUT - AUSTRIA OUT
The hand of UEFA General Secretary Gianni Infantino is photographed during the draw of the games for the UEFA Europa League 2010/11 third qualifying round, at the UEFA Headquarters in Nyon, Switzerland, Friday, July 15, 2011. (AP Photo/Keystone/Laurent Gillieron) GERMANY OUT - AUSTRIA OUT AP

Δείτε τις ημερομηνίες των κληρώσεων αλλά και των αγώνων για ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο που θα αγωνιστούν στο φετινό Europa League.

Ολοκληρώθηκε το ελληνικό πρωτάθλημα, με τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί τον Ολυμπιακό στο Champions League μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ ( δείτε αναλυτικά τον χάρτη με τις 76 ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για τη σεζόν 2013/2014).

Ο Ατρόμητος κατέλαβε τη δεύτερη θέση στα πλέι-οφ και το καλό εισιτήριο για το Europa, για να ακολουθήσουν οι Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα.

Πρώτος δηλαδή στην μάχη του Europa League θα μπει ο ΠΑΣ ο οποίος θα αγωνιστεί 18 και 25 Ιουλίου για τον 2ο προκριματικό γύρο. Αν περάσει θα αγωνιστεί στον τρίτο, εκεί όπου θα ξεκινήσει ο Αστέρας Τρίπολης (1-8/8).

Στα πλέι-οφ θα παίξει απευθείας (όπως και πέρσι) ο Ατρόμητος που καλείται να περάσει ένα εμπόδιο για να βρεθεί στους ομίλους (22-29 Αυγούστου οι αγώνες).

Αναλυτικά:

ΠΑΣ Γιάννινα

2ος προκριματικός γύρος

Κλήρωση: 24 Ιουνίου

Αγώνες: 18-25 Ιουλίου

Αστέρας Τρίπολης

3ος προκριματικός γύρος

Κλήρωση: 19 Ιουλίου

Αγώνες: 1-8 Αυγούστου

Ατρόμητος

Play-off

Κλήρωση: 9 Αυγούστου

Αγώνες: 22-29 Αυγούστου

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ