EUROPA LEAGUE

Πίντσι: "Ο ΠΑΟΚ μπαίνει πολύ δυνατά στον αγώνα"

Πίντσι: "Ο ΠΑΟΚ μπαίνει πολύ δυνατά στον αγώνα"

Ο 31χρονος μέσος της Ουντινέζε, Τζαμπιέρο Πίντσι, ζητά από τους συμπαίκτες τους ισορροπία και στα 180 λεπτά των αγώνων με τον ΠΑΟΚ.

Ο Τζαμπιέρο Πίντσι είναι ο ποδοσφαιριστής της Ουντινέζε που έχει αγωνιστεί στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και το 2000.

Γνωρίζει πολύ καλα την ελληνική ομάδα και γι' αυτά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον Γκουιντολίν παρουσιάζουν πολυ μεγάλο ενδιαφέρον.

Αναλυτικά τι είπε:


Για το διαφορετικό, σε σχέση με τα ματς των ομίλων, χαρακτήρα των αγών με τον ΠΑΟΚ: "Πρόκειται για μία δίπλή αναμέτρηση. Έχει σημασία τι θα γίνει σε όλα τα λεπτπά και των δύο αγώνων. Πρέπει να είμαστε ισορροπημένοι, μετρά πολύ το εκτός έδρας γκολ, το καταλάβαμε με τη Άρσεναλ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρουμε από τον προπονητή μας τι πρέπει να κάνουμε, ο καθένας μας πρέπει να το βγάλει μέσα στο παιχνίδι".

Για την αδυναμία να κρατήσει αποτέλεσμα στα τελευταία παιχνίδια της η Ουντινέζε: "Παρόλου που ήμουν απών στα τεέυταία ματς, μπορώ να πω ότι η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά σ' αυτά τα παιχνίδια. Δεν καταφέραμε, όμως, να κρατήσουμε το αποτέλεσμα και θα πρέπει να ρίξουμε το βαρος στο πώς θα αποφύγουμε στιγμές απροσεξίας για να παίρνουμε τα αποτέλέσματα που θέλουμε".


Για το αν είναι έτοιμος, μετά από ένα μήνα απουσίας: "Έχω πάρα πολύ μεγάλη θέληση να παίξω ξανά μπάλα και να μπω σε μία μάχη. Στους συμπαίκτες μου θα πω να παίξουμε και στα 180 λεπτα όσο το δυνατό καλύτερα. Γνωρίζουμε πώς ο ΠΑΟΚ μπαίνει πολύ δυνατά στα πρώτα λεπτά κάθε αγώνα και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μάχη".


Για την προηγούμενη εμπιερία του κόντρα στον ΠΑΟΚ: "Ήταν πριν δέκα χρόνια όταν είχα ξαναπαιξει με τον ΠΑΟΚ. Το κλίμα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ ήταν πολύ θερμό, όμως εντός αγωνιστικού χώρου θα είμαστε έντεκα εναντίον έντεκα".


Για το αν είναι έτοιμος να δεχθεί νέο ρόλο στην ομάδα, λόγω της απουσίας του Ίσλα και την έλευση του Πατσιέντσα: "Όπου και να με βάλει ο προπονητής δεν έχω πρόβλημα. Θα δώσω το καλύτερο δυνατό σε όποια θέση κι αν αγωνιστώ, δεν έχω κανένα πρόβλημα".


Για το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες της Ουντινέζε: "Πρέπει να είμαστε καλοί στον αγωνιστικό χώρ. Να είμαστε καλοί με τους εαυτούς, με τον πρόεδρο και τους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο".


Για τα αδύναμα σημεία του αντιπάλου: "Δεν μπορώ να πω τίποτα γι' αυτό".


Για το γεγονός ότι τις δύο φορές που έπαιξαν στη Θεσσαλονίκη (το 200 και το 2008 σε φιλικό) έχασαν δεχόμενοι τρία γκολ: "Εμείς θα παιξουμε πρώτα το αυριανό παιχνίδι. Να δούμε πρώτα αυτό και μετά το εκτός έδρας. Εδώ και δύο χρόνια κάνουμε πολύ καλά αποτελέσματα σε όλες τις διοργανώσεις".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ