EUROPA LEAGUE

Οικογενειακή υπόθεση η διαιτησία!

Οικογενειακή υπόθεση η διαιτησία!

Ο Ούγγρος ρέφερι της αναμέτρησης μεταξύ Μέταλιστ και Ολυμπιακού, Ίστβαν Βαντ έχει την διαιτησία στο αίμα του. Πατέρας, παππούς και αδερφή ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο!

Ο πατέρας του Ιστβάν Βαντ, ο οποίος φέρει το ίδιο ονοματεπώνυμο έκανε καριέρα ως ποδοσφαιριστής με τη φανέλα της Φερεντσβάρος.

Στη συνέχεια μεταπήδησε στον χώρο της διαιτησίας. Είχε κληρονομήσει το μκρόβιο από τον παππού του 32χρονου ρέφερι που επίσης ήταν διαιτητής!

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την αδερφή του Ανίτα Βαντ, η οποία στα 20 της έχει πάρει μέρος σε αναμετρήσεις ως βοηθός διαιτητή σε ματς τρίτης κατηγορίας.

Οικογενειακή υπόθεση η διαιτησία!

Σε ότι αφορά τον Ιστβάν Βαντ ΙΙ όπως τον αποκαλούν, προκειμένου να ξεχωρίζει από τον πατέρα του και τον παππού του που έχουν το ίδιο ονοματεπώνυμο, έλαβε το χρίσμα ως διεθνής διαιτητής το 2007.

Ο Ίστβαν Βαντ, ήταν τέταρτος διαιτητής στον περσινό τελικό του Champions League, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μαν. Γιουνάιτεντ.

Φέτος διαιτήτευσε τους αγώνες Πλζεν-Μίλαν 2-2 για τους ομίλους του Champions League, Αϊντχόφεν-Λέγκια 1-0 και Ατλέτικο-Ουντινέζε 4-0 για τους ομίλους του Europa League, καθώς και το Μπεσίκτας-Μπράγκα 0-1 για τους 32 της ίδιας διοργάνωσης.


TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ