EUROPA LEAGUE

Οι... τυχεροί της Ντιναμό Μινσκ

Οι... τυχεροί της Ντιναμό Μινσκ

Οι ετοιμασίες στις τάξεις των Λευκορώσων για τον αγώνα της Τούμπας και το ερωτηματολόγιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στους κατόχους διαρκείας.

Για την Ντιναμό Μινσκ ακολουθεί την Κυριακή (14/9) το εντός έδρας παιχνίδι με την Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος Λευκορωσίας, αλλά, όπως είναι λογικό, στις τάξεις της... ρίχνουν ματιές και στο ματς της επόμενης Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Χαρακτηριστική είναι, μάλιστα, η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ντιναμό, στην οποία απεικονίζεται πανοραμικά η Θεσσαλονίκη και αναγράφεται η φράση "Dinamo on tour, Thessaloniki 2014", σε θέμα που φιλοξενεί τα ονόματα των νικητών μίας πτήσης με επιστροφή από το Μινσκ για Θεσσαλονίκη και το αντίστροφο και ένα εισιτήριο του αγώνα.

Οι ερωτήσεις στους κατόχους διαρκείας

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο μεταξύ, κάνει γκάλοπ και ρωτά εκτός των άλλων και πράγματα που αφορούν στην πολιτική. Αν κάνει καλό στον ΠΑΟΚ η εμπλοκή παραγόντων του με την πολιτική και τι ψήφισαν στις εκλογές των τελευταίων χρόνων. Κι ακόμη ποια η γνώμη τους για πρόσωπα όπως ο Μαρινάκης και ο Σαββίδης. Κάτι λογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Σαββίδης δεν έκρυψε ποτέ τις σκέψεις του για ενασχόληση με την πολιτική.

Τέλος, να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο Λάζαρ έχει στα χέρια του ενδιαφέρουσα πρόταση από την Ινδία-όπου η μεταγραφική περίοδος παραμένει ανοιχτή-που βάζει τον Ρουμάνο σε σκέψεις.

Στο μεταξύ, ο Κώστας Λαγωνίδης θα μεταβεί στη Λευκορωσία προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Europa League, Ντιναμό Μίνσκ με τη Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ