Ο ΑΠΟΕΛ απολογείται στον Αστέρα και ακυρώνει τα εισιτήρια με την Ομόνοια! - Europa League - SPORT 24
EUROPA LEAGUE

Ο ΑΠΟΕΛ απολογείται στον Αστέρα και ακυρώνει τα εισιτήρια με την Ομόνοια!

Ο ΑΠΟΕΛ απολογείται στον Αστέρα και ακυρώνει τα εισιτήρια με την Ομόνοια!

Δραστικά μέτρα από τον ΑΠΟΕΛ μετά τα όσα έκαναν οπαδοί του στην Τρίπολη. Για έγκλημα αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε!

Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα, οπαδοί του ΑΠΟΕΛ πετούσαν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο χωρίς κανείς να τους έχει ενοχλήσει, ενώ μία πήγε και προς τις κερκίδες των φίλων της αρκαδικής ομάδας. Το παιχνίδι μάλιστα διακόπηκε για ένα τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο.

Η κυπριακή ομάδα δεν έμεινε απαθής, ούτε έψαξε για δικαιολογίες αλλά πήρε δραστικά μέτρα, ακυρώνοντας τα εισιτήρια του επερχόμενου ντέρμπι με την Ομόνοια! Παράλληλα απολογείται στον Αστέρα με τη φιλόξενή του έδρα. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι όλα τα εισιτήρια που έχουν ήδη διατεθεί για τον αγώνα Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ ακυρώνονται και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Αύριο θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για την πολιτική που θα ακολουθηθεί για την διάθεση και διανομή εισιτηρίων.

Επίσης ενημερώνουμε ότι το προγραμματισμένο Fan Day του Σαββάτου αναβάλλεται.

Η σημερινή συμπεριφορά ορισμένων ανεγκέφαλων πρόσβαλε ανεπανόρθωτα το όνομα του ΑΠΟΕΛ. Μόνο ντροπή μπορεί να νιώθει κάποιος υγιής σκεπτόμενος άνθρωπος και φίλαθλος για τις αλητείες που συνέβησαν στην κερκίδα που μας φιλοξένησε. Απολογούμαστε προς την διοίκηση και τους φιλάθλους του Αστέρα για την κάκιστη συμπεριφορά ορισμένων που εγκλημάτησαν μέσα σε μια φιλόξενη έδρα."

SHARE:
ΤΑΞΙΔΙ

ΤΑΞΙΔΙ

Έλληνας στις Βρυξέλλες

Ένα βιωματικό ταξίδι στην πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

LIFE GUIDE

LIFE GUIDE

10 πράγματα που πιστεύαμε για το σώμα μας και αποδείχθηκαν μύθοι

Ποια είναι τα πράγματα που αφορούν τη λειτουργία του οργανισμού μας και την επίδραση εξωτερικών παραγόντων σ' αυτόν και αποδείχθηκαν μύθοι; (Pics)

AIDS

AIDS

Αθώος ο 'Ασθενής Μηδέν' στις ΗΠΑ

Αθωώθηκε από την επιστήμη ο Γαλλοκαναδός που θεωρούνταν ο πρώτος ασθενής που μετέφερε και μετέδωσε το AIDS στις ΗΠΑ. Ποια είναι τα νέα ευρήματα της έρευνας (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24